CHP'li Turna, İl Kongresinde Kaymakçı'ların Üstünü Çizdi

CHP

CHP’nin 37.İstanbul İl kongresinde Cafer Turna ve ekip arkadaşlarının istediği oldu. Esenler’de keyfi, tutarsız ve aşağılayıcı davranışlarda bulunanların ve örgüt üyeleri arasında kırgınlık yaratmış düz


HALİÇ KONGRE SALONUNDA  ‘SEL GİTTİ, KUM KALDI’ 
CHP Esenler  İlçe Başkanı Ütebay’ın prenslerinin ve prenseslerinin büyük umutlarla gittikler Haliç kongre salonunda  ‘Sel gitti, kum kaldı’ Esenler’de etnik, inançsal kimlikler üzerinden yaşamlarını şekillendiren ve siyaset yapanlardan Bülent Ütebay,  Adnan Kaymakçı, Aksal Örüklü ve ekip arkadaşlarını, Turna’nın, Kaya’nın, Zeybek’in kulis çalışmaları siyasetin çöplüğüne gömdü.

ÜTEBAY’IN, ÖRÜKLÜ’NÜN VE KAYMAKÇI’NIN İPİNİ TURNA ÇEKTİ 
Esenler ilçe kongresinde yaşanan çirkinliklerin hesabı il kongresinde kesildi. Yılların temiz partililerinin, parti emekçilerinin, partiye emeği olmayan düzenin nimetlerinden yararlanma hesapları yapanların yaşandığı Esenler İlçe başkanlığı seçimlerinde kazan güç oldu, inançlar oldu, güce tapınanlar kazandı.  Ütebay’ın ve Kaymakçı kardeşlerin iftiralarının, şahsı hesaplar üzerine yaşamını şekillendiren Aksal Örüklü’nün geçmişe dönük yalanları ilçe kongresinde geleceğini hastalıklı insanlara peşkeş çekenlerin yaşandığı bir ilçe kongresine sahne oldu.

ASKERLİK PARASINA SATILAN VE GENÇLİĞİ SATAN CHP’Lİ
Müfteri Kemal Şahin’in para ile satın aldığı delegelerin oyları ile “bazı kişilerin askerlik parasına satıldığı, gençliğin geleceğini satan” akçeli işlerin gırla gittiği, düzenin ve İBB’nin nimetlerinden yararlanmak isteyenlerin El ele verdiği kongrede menfaat odaklarına örgütü dizayn etme planı olanları, partinin duayenlerinden Cafer Turna ve ekip arkadaşları Haliç’in kirli sularına gömdüler. Partinin geleceğini, ülkenin yarınlarını, halkın umutlarını şahsı hesaplar üzerine kurgulayanların önünü kestiler…

ÜTEBAY VE EKİBİ DİNSEL, BÖLGESEL VE MEZHEPSEL AYRIŞTIRMAYI YARATTI
Hiç bir şekilde demokratik yönetim göstermemiş Ütebay’ın ve yönetiminin, keyfi, tutarsız ve aşağılayıcı davranışları örgüt üyeleri arasında kırgınlık yarattığı gibi dinsel, bölgesel ve mezhepsel ayrıştırmayı da yönetim listesine bakıldığında göreceksiniz. İlçenin demografik yapısını yok sayarak, özellikle Karadeniz bölgesinin üstünü çizen, kadın ve gençlik kollarını kurmak için ithal üyelerle kadrolaşmaya gidenlerin Cafer Turna, üstünü çizerek gerekli müdahaleyi yapması Esenler örgütü tarafından demokratik tavır olduğu konuşuluyor.


  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli