CHP'li Sahte Kabadayı Şaban Bak Ben Kimim

CHP

Benim solculuğumu tartışan Esenler’deki şu zavallı CHP’lilere üzülüyorum. Bunlar evrimleşemeyen, miskin ve toplumun zararlı mahluklarıdırlar. Solun hiçbir evresinde olmamış, sağın beslemesi itin biri bana &ld

CHP Esenler ilçe yönetimine yeni gelen ve yöneticilikten çok bir ilçe soytarısını andıran bu şahsı muhatap aldığımdan değil belki söyleyeceklerimden esinlenerek insan olur diye nasihat niteliğinde olacak. İyi dinle eski MHP'li ve MHP'den kovulan, CHP'ye sığınan besleme - dönek Şaban. 
Şaban Be ANGUS, Be beyin hücreleri gelişmemiş sağcı yalaka…Be sahte kabadayı, bizim konumuz taciz, senin konun nemalanmak…ilçe başkanının ahlaksızlıklarına ortak olmak. Bak ne diyorsun, ey CHP’liler bakın sizi nasıl bir kirli birisi yönetiyor.
 
Şaban bana böyle yazıyorYaşanmışsa bile bir ihtimal neden bunu partimizi karalamak için kullandın sözde CHP’li Koç, bu olay senle beraber mezara girmeliydi. O dönemlerde yönetimde olanlar arkadaşlar neden sesini çıkarmadı sen çıkardın onların hepsi kötü sen mi iyisin” diyor. Beni kendisi gibi namussuz olmaya davet eden bu ahlak yoksunu CHP Yöneticisi. Sen namuslu bir yöneticiysen bana demen gereken kim bu mağdur insanlar bana isimlerini ver ben işin doğru olup olmadığını onlardan öğreneceğim veya il başkanımıza diyeceğim bir heyet gönderin araştırma yapalım” demesi gerekirken üstünü kapat diyor. Bende diyorum CHP sizin arpalığınız değil, hele hele senin gibi bir faşist kafalının hiç değil. Sizi yakındır bu partiden kovacağım. Sizi çöplüğe göndererek şerefli partimizi kurtaracağım /Şaban faşist kula kul olmuş zehirli böcek….
 
Bak yönetici, pardon, ilçe başkanının kulu, sahte kabadayı Şaban, ben sol kulvarda koşarken sen bu dünyada yoktun. Ben sol adına, halk adına mücadele verirken sen bu dünyaya sağcı birilerine kul olmak için yeni gelmiştin. Bu senin suçun değil, kaderinmiş be Şaban…ben halk mücadelesi verirken senin baban para kazanma peşine koşuyordu. Normaldir öyle babadan böyle çocuğun olması…  
Şimdi soruyorum….
 
Hüseyin Koç 6 Mayıslar’ da İbrahim Turhan lisesinden Dörtyol meydanına tüm baskılara direnerek liseli gençlerle Deniz Gezmiş pankartları altında yürürken sen neredeydin. Ben gezide, gazide direnirken, Maraş’ta, Fatsa’da tek yol devrim derken yine sen yoktun.  
Ben Ayakkabı kutularını meydana dizerek soyguna, talana bayrak açtığımda sen ve kul olduğun ve fedailik yaptığın ilçe başkanın yoktu. Ben CHP için 5 metreden yere düşerken, 1 mayıslarda en ön saflarda emek mücadelesi için en ön saflarda iken yine siz yoktunuz.
 
Ben AKP’li Göksu’nun Trabzonlulara ve İmamoğlu’na Yunan söylemini haber yaptığımda ve meydanda bu haberden dolayı linç edilirken siz neredeydiniz? İmamoğlu’na 4- 5 Puan kazandıran benim ben…Ben. Esenler’de Havaalanı konutlarında imar artışını çevre ve şehircilik il müdürlüğüne şikayet ettiğimde yine yoktunuz. Esenlerde kaçak katları, Esenler’de 544 parseli Mustafa Usta ile mahkemeye taşırken, Türkiye’nin size göre saygın anayasa profesörü Burhan Kuzu’yu haber yaparken yine yoktunuz. Benim AKP’lilerle mahkemelerim var. Ben AK trolüm öyle mi? Bana ak trol demek küfretmektir, ben o küfrü başkanına ve sana mislisiyle iade ediyorum Şaban…  Ben solcu doğdum bu benim yolum dönen dönsün ben yolumdan dönmeyeceğim….

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı