CHP'li Şahin, AKP'lilerle CEMAATÇE' İşbirliği Yaptı

CHP

Esenler Belediye Meclisinin Kasım Ayı ikinci oturumunda CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin, diğer CHP’li meclis üyeler Mustafa Usta ve Yüksel Kılıç’ın 2 ve 3 Nolu raporlara hayır oyu vermesine karşılık evet

CHP’li Şahin, AKP’lilerle “CEMAATÇE” İşbirliği Yaptı
 
Esenler Belediye Meclisinin Kasım Ayı ikinci oturumunda CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin, diğer CHP’li meclis üyeler Mustafa Usta ve Yüksel Kılıç’ın 2 ve 3 Nolu raporlara hayır oyu vermesine karşılık evet oyu vererek AKP’lilerle işbirliği yapması arkadaşlarını şoke etti…

Şahin’de “EVET” Alışkanlık Yapmış
CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin, her meclis toplantısında gündem oluyor. Şahin’de “EVET” alışkanlık yapmış. Daha önce 544 parsele evet oyu vererek partisini birbirine düşürmekle biliniyor. Usta, Kemal Şahin’i iftiracı ve müfteri ilan etmişti. Aynı Şahin, ö günlerde AKP’lilerle işbirliği yapmıştı. Bugün değişen bir şey olmadı aynı Şahin yine AKP’lilerle işbirliği yaptığına tanık olduk.

Şahin, AKP’lilerle İşbirliğine Devam Ediyor
 Şahin, bir yılı gecen zaman içinde Mustafa Usta’yı “bu arkadaş partimiz adına konuşamaz. Kendisini disipline verdik” diyerek AKP’li meclis başkanına ve meclis üyelerine, CHP İlçe başkanı Ütebay’ın talimatıyla ve ilçe yöneticilerinin kararıyla ispiyon ederek dost elini uzatmıştı. Ogün yapılan nasıl bir parti suçuysa bugün yapılanda parti suçudur.

Bugün yapılan meclis toplantısında, 2 Nolu rapor görüşülmesinde CHP gurup başkanı Usta “Belediye Başkanı Göksu’ya ve Başkan yardımcısı Aydın Polat’a Protokol yapma yetkisi verilmesini istenen bu rapora biz hayır oyu vereceğiz. CHP gurubu olarak Aydın Polat’a güvenmiyoruz, inanmıyoruz. Dışarıdan birisi olarak başkan yardımcısı yapılan Aydın Polat’a yetki verilmesini etik bulmuyoruz. Bu durumda belediye meclis üyelerinden birisi ile birlikte Belediye Başkanı Göksu’nun ismi rapora eklenerek oylanmasını arz ediyoruz” diyerek eleştirel bir konuşma yaptı.
 
Uzun tartışmaların yaşandığı 2 Nolu rapor oylandı ve oylamada Şahin 2 ve 3 Nolu rapora partili arkadaşlarının hayır oyuna karşılık AKP’lilerle birlikte EVET oyu vererek o bilinen alışkanlığını devam ettirdi.    
 
Şimdi soruyoruz…
1-CHP İlçe başkanı Ütebay, Bu meclis üyesi senin korumanda mı, yok değil diyorsan adam gibi gereğini yapacak mısın? Yapamazsın…Sende o yürek ve cesaret yok.
2-Ey CHP ilçe yönetimi siz kimin kulusunuz? Kul değilseniz adil olun, adam olun ve birilerinin hizmetinde olmayın, halkın ve ülkenin geleceğine hizmet yapın… Yani ayrım yapmadan bakalım nasıl bir tavır alacaksınız? Alamazsınız, siz
 biatçisiniz...
3-Bay Şahin verdiğin EVET oyu ile kimlere veya hangi oluşuma hizmet yaptığını biliyor musun?
4-Bay Şahin, hani sen ve yandan çarklı Aksal’ın, Ütebay ve benzeri senaryo yazarlarınız ve ortaklarınız, Mustafa Usta ve iki gazeteciye rüşvet aldınız diyordunuz, her gördüğünüze “aklınızdan” ne geçiyor diyerek iftira atıyordunuz. Şimdi kendinize soruyor musunuz, aklınıza diyor musunuz, aklımızdan ne geçiyor? Ben bir gazeteci olarak aklımdan geçenleri yazarsam olmaz, siz söyleyin.
5- Biz soruyoruz? Siz EVET neyin karşılığında diyorsunuz, neyin pazarlığını yapıyorsunuz? Kiminle hangi ilişki içindesiniz, lütfen açıklayın…
6-Bay Şahin her şeyi benim gazeteci kimliğimle açıklamamı isteme ne olur. Ben kime evet oyu verdiğini, kiminle, hangi meclis üyesiyle ticaretin olduğunu yazarsam, yine kötü çocuk olacağım.
7-Beni zorlama… Sana CHP’li ama AKP’nin yan ürünü derlerse sakın kızma… ŞİMDİLİK BU KADAR… devamını bekleyin…
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli