CHP'li Rantiyeciler Yangından Mal Kaçırdılar

CHP

CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi, gelenekleştirdiği emek sömürüsüne bir yenisini daha eklediler. Başkalarının emeği ve mücadelesi üzerine geleceklerini inşa etmeye, koltuklarını sağlama almaya, bir

CHP’li Rantiyeciler Yangından Mal Kaçırdılar
CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi, gelenekleştirdiği emek sömürüsüne bir yenisini daha eklediler. Başkalarının emeği ve mücadelesi üzerine geleceklerini inşa etmeye, koltuklarını sağlama almaya, birilerini ise kandırmaya ve iftira atmaya devam ediyorlar. Buna siyaseten emek hırsızlığı denir.
 
Hane Sahibine de, Yaralarının Sarılmasına da Geç Kalındı
Bugün Kazımkarabekir mahallesinde , bir vatandaşımız evi yandı, evde bulunan eşyalar kül oldu.Yangına müdahalede geç kalındı. Çaresizlik içinde kalan hane sahibine de, yaralarının sarılmasına da geç kalındı.
Esenler Kaymakamlığının, Belediyenin ve sosyal işleri müdürlüğünün bu konularda hassasiyetini biliyoruz. Kendilerine ulaşır ulaşmaz gerekli yardımların da zamanında yapıldığını biliyoruz. Bugünde öyle oldu ve kendilerine ulaşıldı, gerekenler yapıldı.
 
CHP’li Aysel Yıldız’a ve emeğine büyük saygısızlık  
Ancak CHP Esenler ilçe başkanlığı sayfasında yayınlanan asılsız haber “yine yaptılar yapacağını, yapmadıklarını yapmış gibi reklam yaptılar. Siyasi rant devşirdiler” dedirtti. Olayın olduğu an büyük bir mücadele verenlerin yerine kendi isimlerini yazdılar. Mahalle sakinlerinden ve eski CHP ilçe başkan yardımcılarından Aysel Yıldız, Kızılay Esenler  şube başkanı Lütfi Kahveci, 1 Haber gazetesi muhabiri  Suat Türkoğlu, ailenin yardımına ilk koşan ve gereken yerlerle müracaatta bulunanlardı. Müracaatın ardından Belediye yetkilileri ve Sosyal İşler Müdürlüğü aileye gerekli yardımları yaptı.
 
Bizde… CHP eski ilçe başkan yardımcılarından Aysel Yıldız’a Kızılay Esenler  şube başkanı Lütfi Kahveci’ye, 1 Haber gazetesi muhabiri  Suat Türkoğlu’na teşekkürler…  
 



İşte CHP Esenler Yöneticilerinin alakası olmayan kişileri öne çıkararak, sayfalarında yaptıkları, Belediye yetkililerini asılsız bir şekilde suçladıkları ve üyelerini kandırdıkları paylaşım.
 Kazımkarabekir mahallesi 1015 sokak No 14/10 ESENLER’de Bugün saat 15/30 Sularında Malesef Yangın Çıkmıştır.. Bilir kişiler BEYAZ MASA Olayı duymuştur. EN ÖNEMLİSİ ESENLER CHP İLÇE BAŞKANIM ‘ız Haberi alıp derhal Aileye YARDIMA KOŞMUŞ NE YAZIK’ki ESENLER BELEDİYE BAŞKANI ÇALIŞANI DUYARSIZ KALMIŞTIR CHP İLÇE BAŞKANI BÜLENT ÜTEBAY HAREKETE GEÇİP YEREL BASIN SUAT TÜRKOĞLUNU HABERDAR ETMİŞTİR CHP BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZ KEMAL ŞAHİN KENDİSİDE OLAYA EL KOYMUŞTUR. CHP VARSA HERKES İÇİN VAR


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli