CHP'li Meclis Üyeleri Göksu ve Taşçı Hayranı'

CHP

Esenler Belediyesi (Mart 2021)meclis toplantısının ikinci birleşiminde CHP yine kuralsız, nizamsız ve şaibeli gol yedi. “VAR” itiraz veya görüntülerin tekrarına gerek duymadı. CHP’li meclis üyelerinin sayesin

Esenler Belediye Meclisinde muhalefet ve iktidar kol kola. Belediye meclisinde 4 Nolu rapor oylanırken görenler “Maşallah-İnşallah” dediler. Rapor Nar Kadın Kooperatifi Girişimcilik Ekosistemi Geliştirme Projesi ile ilgili olarak İstanbul kalkınma (İSKA) ile Belediye arasında protokol imzalamak için; proje belgelerini imzalamaya yetkili kişiler olarak Belediye Başkanı M.T. Göksu ve Başkan yardımcısı Hasan Taşcı’ya imza yetkisi verilmesiydi.
 

ŞAHIN ve ÖRÜKLÜ GÜNAHLARINI HANGİ HAVRADA VEYA KİLİSEDE ÇIKARACAK  
Daha önce  (04 Haziran 2018) tarihinde bu projenin bir benzerine yanı "İbn-i Haldun üniversitesiyle protokol yapmak için Göksu ve Taşcı’ya yetki verilmesi istenmişti ama CHP’li Mustafa Usta ve Yüksel Kılıç o rapora hayır dediği halde mevcut CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin, bu oylamada da aynı haltı işleyerek evet oyu verdi. Aynı Kemal Şahin hem oy vermiş hem de Esenler TÜRGEV’e peşkeş çekiliyor diye zırvalamıştı ve ulusal medyaya para vererek haber yaptırarak günah çıkarmıştı. Bakalım Şahın ve akıl hocası Aksal Örüklü dün yapılan oylamanın günahlarını hangi havrada veya kilisede çıkaracak. Not: Ömer Çetinkaya, bu oylamada Şahin'e sen bize yalakalık yapma oy verme. senin oyuna ihtiyacımız yok" demesi başka bir muamma.


Nar Projesi, ilk ortaya atıldığında “üreterek ailelerine gelir sağlamak isteyen ancak nereden başlayacaklarını bilemeyen ev hanımları için adeta bir yol gösterici olacak. 300 kadınla başlayacak proje sayesinde, kadınların üretimi desteklenerek, ticaret hayatına kazandırılmaları sağlamak” maksadıyla ortaya çıkmıştı. Bugün bu proje da ha ileri hizmet amacıyla “Nar Kadın Kooperatifi Girişimcilik Ekosistemi Geliştirme Projesi “ olarak hizmet verecek ama kime?

2019 yılında AKP’li kadınlar Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’a ürettiklerinden bir bölümünü hediye etmişlerdi.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli