CHP'li Kadınlar Hain Saldırıyı Kınadılar

CHP

CHP Esenler kadın kolu başkanlığının organizasyonunda Esenler’deki kadınlar Cumhuriyet Meydanında teröre lanet için bir araya geldiler. Meydanda, yağmur altında bir araya gelen CHP Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı

CHP’li Kadınlar Hain Saldırıyı Kınadılar
CHP Esenler kadın kolu başkanlığının organizasyonunda Esenler’deki kadınlar Cumhuriyet Meydanında teröre lanet için bir araya geldiler. Meydanda, yağmur altında bir araya gelen CHP Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Atasoy yaptığı açıklamada ülkemizde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi ve terörü lanetlediklerini ifade etti.
 
Esenler CHP Kadın Kolları üyeleri yağmura ve soğuğa aldırış etmeden sabahın erken saatlerinde, işinden aşından zaman ayırarak terörü lanetlemek için meydanlardaydılar
. Esenler’in emekçi CHP’li kadınları Cumhuriyet meydanında Kadın kolu başkanı Nezahat Atasoy’un yaptığı basın açıklamasından sonra, hep birlikte teröre lanet sloganlarıyla Ortaköy’de hain terör saldırısının gerçekleştiği Reina'nın önüne gelerek hayatını kaybedenleri andılar.
 

CHP'li kadınlar, gece kulübünün önüne yanlarında getirdikleri mektupları ve çelengi bıraktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları üyeleri, yılbaşı gecesi terör saldırısının gerçekleştiği gece kulübünün önüne yürüdü. "Analar burada, evlatları nerede, terörü lanetliyoruz" yazılı pankart taşıyan kadınlar, gece kulübünün önünde terörü lanetledi.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner ve 39 ilçe kadın kolları başkanının da katıldığı yürüyüşte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse bir açıklama yaptı.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köseyaptığı açıklamada, "Türkiye'de her gün yeni bir acıya uyanmaktan yorulduk. Bu katliamların önüne geçilmelidir" dedi.
Açıklamanın ardından kadınlar yanlarında getirdikleri mektupları bir kutuda toplayarak saldırı noktasına bıraktı. CHP'li kadınlar çelengin bırakılması ve saygı duruşunun ardından saldırının gerçekleştiği gece kulübünün önünden ayrıldı.





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı