CHP'li İmamın 'oğlunun marifetleri, ihale vurgunu!

CHP

Ekrem İmamın oğlunun “imansızlık” yaptığı ortaya çıktı. İmamın oğlunun yandaşlarına para saçmaya devam ettiğini iddia eden ve Jahrein isimli bir hesaptan paylaşılan belgeler, Ekrem İmamoğlu’nun yüz&

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen "Jahrein" lakaplı sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki akçeli bir ihaleyi deşifre etti.
  • Bizde...7-24 esenler haber olarak… Önümüzdeki günlerde ise İmam Ekrem’in başka marifetlerini, iştiraklerde yetki verdiği kişilerin ne haltlar işlediklerini, İBB kimliği ile iştiraklerdeki vurgunu yayınlayacağız.

21 milyonluk ihale

İBB’nin 21 milyon TL’lik bir ihaleyi İSBAK’a devrettiği, İSBAK’ın da bu ihaleyi 15 milyon TL’ye MAF Bilişim ve Yazılım Şirketi’ne devrettiğini söyleyen Jahrein aynı şirketin aynı gün 10 milyonluk farklı bir ihale aldığını da söyledi.

"Ne hikmetse liyakatlı bireyler hep aynı çevreden çıkıyor”

Melih Geçek ve Tuncay Yılmaz isimlerine de dikkat çeken Jahrein, söz konusu isimlerin Ekrem İmamoğlu ile ilişkisine değinerek, “Ahbap, çavuş ilişkisi bitecek, liyakat gelecek' söylemleri dillerden düşmüyor fakat ne hikmetse bu liyakatlı bireyler hep aynı çevreden çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Jahrein’in paylaşımları şöyle:

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı