CHP'li İlçe Yöneticileri: Kaymakçı istifa etmeli'

CHP

Gazetemize açıklamalarda bulunan bazı CHP Esenler İlçe Yöneticileri, Örgütten ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihangir Kaymakçı’yı istifaya davet ettiler. Kaymakçı’nın


CHP Esenler İlçe Örgütünden ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihangir Kaymakçı’nın hastalığı sebebiyle görevlerini aksattığını ileri süren bazı İlçe Yöneticileri, gazetemiz aracılığıyla Kaymakçı’yı istifaya davet ettiler.

Rahatsızlığından dolayı Kaymakçı’ya Allah acil şifa versin diyen İlçe Yöneticileri açıklamalarına şu şekilde devam ettiler;

“Örgütten ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Cihangir Kaymakçı Bey uzun süredir bazı hastalıklarla mücadele ediyor, kendisine Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Ancak kendisi partimizin en önemli görevlerini üstlenmesine rağmen hastalığından dolayı çalışmalarımıza katılamıyor. Seçimlerin kapımızı çaldığı bir dönemde kendisinden gereğini yaparak, istifa etmesini bekliyoruz. Çünkü kendisi çok önemli görevlerde bulunmaktadır. Bu görevlerin aksaklığı bizim başarısızlığımıza yansıyor ve çalışmalarımızı yeterli bir şekilde yapamıyoruz.

En iyi yaptığı şey yakınlarını işe sokmak

Görevlerini yerine getiremeyen Cihangir Bey’in yaklaşık iki yıldan beri yaptığı en başarılı birkaç iş var. Bunlar nelerdir diye sorarsanız? Partimizde söz sahibi olan yetkililerle telefonda görüşerek akrabalarını işe aldırmak ve belediyeden gelen yardımları yandaşlarına peşkeş çekmektir. Bu durumdan haberdar olan partililerimize artık laf anlatmakta zorluk çekiyoruz. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu Cihangir Bey’in gereğini yaparak, sağlık sorunlarımdan dolayı görevimden istifa ediyorum demesidir”
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı