CHP'li Gürsel Erol, Esenler Elazığ Arıcaklılar Derneğine Misafir Oldu

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili çıkardığı Gürsel Erol, Merkezi Esenler’de bulunan Elazığ Arıcaklılar Derneğinin Ramazan standında Elazığ’lı hemşerilerinin ikramları ile ağırland?

Erol, “23 Haziranda İBB Başkanlığı seçimleri için Esenlerde esnaf ziyaretinde bulundu, yöre derneklerini ziyaret etti. CHP Milletvekili Gürsel Erol’u Elazığ Arıcaklılar Derneği bağrına bastı. Elazığ dernek başkanı Mirza Çetintaş, Milletvekili Erol’u yalnız bırakmadığı gibi yakinen ilgilenmesi CHP’liler tarafından “Elazığlılar bir değerdir, Elazığlılar bizi bağrına bastı. Gösterdikleri misafirperverlik örneği bizleri mutlu etmiştir” diyerek övgüde bulundular.
 
CHP Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Arıcaklılar Derneğinin başkanı Mirza Çetintaş, farklı bir duruş sergilediler ve stantta halkla iç içe oturarak protokol geleneğini yıktılar, halkçı vekil ve halkçı başkan fotoğrafını verdiler.
 
CHP Milletvekili Gürsel Erol,“Elazığ’ı gurbet ellerinde temsil eden Elazığ Arıcaklılar Derneğinin başkanı Mirza Çetintaş ve dernek üyelerini ziyaret ettim. Değerli hemşerilerimin bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bugün burada, birliği, bütünlüğü, kardeşliği temsil eden Elazığ Arıcaklılar Derneğinin ziyaretinde bulunmaktan dolayı mutluyum. Elazığ insanının hoşgörüsünü ve duygu birliğini yaşadık. Ben kendilerinden elbette İmamoğlu’na oy vermelerini istedim. Elazığ Milletvekili olarak elbette sorunlarını, sıkındıklarını da dinledim, yani güzel saatler geçirdik, dertleştik” dedi.




 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı