CHP'li Gülbeyaz Karadeniz'in Acı Günü

CHP

Aslen Sivaslı olan 7 çocuk annesi 10 torun sahibi Gülbahar Karadeniz 87 yaşında hayatını kaybetti. Küçükçekmece belediye başkanı Temel Karadeniz'in de annesi olan Gülbahar Karadeniz için Esenler D&oum

CHP’li Gülbeyaz Karadeniz’in Acı Günü…

CHP’li Gülbeyaz Karadeniz’in çok muhterem annesi Gülbahar Karadeniz hayata veda etti.
 
Aslen Sivaslı olan 7 çocuk annesi 10 torun sahibi Gülbahar Karadeniz 87 yaşında hayatını kaybetti. Küçükçekmece belediye başkanı Temel Karadeniz'in de annesi olan Gülbahar Karadeniz için Esenler Dörtyol Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla ebedi istirahatgahına dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı.
 
CHP’li Gülbeyaz Karadeniz’in cenazede bitkin ve yorgun olmasına rağmen annesini son yolculuğuna uğurlamaya gelen misafirlerin taziyelerini kabul etti
 
Rahmetlinin son yolculuğunda namaz öncesi haklar helal edilirken rahmetlinin kızları Gülizar, Gülbeyaz, Fatma, Zeliha, Kıymet kardeşler musalla taşında anneleri Gülbahar Karadeniz'in naaşı başında gözyaşlarıyla annelerinin tabutuna son bir defa dokunarak veda ettiler. Rahmetlinin çocukları Temel ve Murat Karadeniz Kardeşler de cami avlusunda taziyeleri  kabul ederlerken.
 
Cenazeye,MEB Bakanı İsmet Yılmaz, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, çok sayıda milletvekili, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin Belediye başkanları Şakir Yücel Karaman, Mehmet Tevfik Göksu ve ismini sayamadığımız çok sayıda belediye başkanları, Esenler AKP ilçe Başkanı Gökhan Tarhan,Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Esenler Birleşik Esnaflar Başkanı Şükrü Şahin, Rumeli Balkan Federasyon Başkanı Ayhan Bölükbaşı,CHP Eski ilçe başkanı Şuayip Vardar.CHP Esenler belediye meclis üyesi Mustafa Usta ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşları başkanları,temsilcileri, iş adamları çok sayıda ailenin Yakın dostları cenaze namazı saflarında yerlerini aldılar.
 
Rahmetlinin naaşı Hadımköy Aile kabristanına defnedilirken taziyeler ise rahmetlinin ikamet ettiği Esenler'deki evinde ve Küçükçekmece Belediye başkanlığında alındı.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı