CHP'li Emre'nin Esenlere Nafile' Gelişi Olay Oldu

CHP

CHP Parti meclis üyesi İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre, önce Esenlere nafile ziyaret sonra “Şova dönük” Haber Türk ekranlarındaydı. Esenlere geldiğini CHP’lilerden gizleyen ilçe ba?

CHP Milletvekili Yunus Emre’yi ekranda gören CHP’liler gazetemizi arayarak, “ Millet vekilimiz Esenlere ne zaman geldi, sizler duayen gazetecisiniz bu geliş gidişlerden haberiniz oldu mu?” diyerek bilgi almak istediler.  

 Bizleri arayanlar öyle böyle insanlar değillerdiler, eski İlçe başkanlık görevinde bulunanlar, meclis üyesi, belediye başkan adayı, geçmişte ilçe yönetiminde bulunanlar ve mahallelerde kayıtlı üyeler ağızlarını İlçe başkanına biraz bozarak, biraz sitem dolu sözlerle tarafımıza dert yandılar.

VEKİL GELMİŞ HOŞ GELMİŞ BOŞ GELMİŞ – KİMSENİN HABERİ OLMAMIŞ
Bakın neler dediler: Sayın vekil olmuş ilçe başkanının vekili, olmuş ilçe başkanının emir kulu. Sayın vekil hangi esnafı ziyaret etmiş, Emre’nin Esenlere geldiğinden ne partililerin nede esnafların haberi olmuş, vallahi kimsenin haberi olmayan bir geliş olmuş. İnsan öncelikle yıllar sonra geldiği ilçede hasta olan partililerini ziyaret eder, cenazesi olanlara başsağlığı diler. Emre yıllarını partisine veren, hasta yatağında yatan eski ilçe başkanı Şuayip Vardar’ı ziyaret etmeyi aklına getirmedi veya ilçe başkanı partinin “vitrinini” oluşturacak liyakatlilere haber vermediği gibi bu hoş gelişler olası gelişte kendisinden başkasını düşünmeyerek bu ziyareti engelledi” dediler.


Bizde yerel basın olarak sayın vekili ekranlarda gördük. Halkın içinde dolaşan birisi olarak böyle bir ziyaretten haberimiz olmadı. Gazeteci izlenimlerimle sayın vekile, “gidin Sivas Kangal İlçesinde 5 Sivaslı ilçe yöneticini, iki Sivaslı meclis üyeni alıp bir dergaha uğramış olsan,  Osmanlı padişahları gibi  bir posta oturmuş olsaydınız  inan ki dostlarınız sizleri alkışlar ve daha çok beğeni almış olurdunuz”

 

 

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli