CHP'li Berberoğlu ve Partililer Esenler'de Moral Depoladılar

CHP

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve beraberindeki partililer Esenlere adeda çıkarma yaptılar. CHP’lileri halkın korosu türkülerle ağırladı.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, İl Başkan yardımcısı Muradiye Şit, 31 Mart yerel seçimlerde Esenler Belediye Başkan aday adayı Cumhur Çetin, eski belediye meclis üyesi İNŞ Müh Mustafa Usta ve beraberindeki partililerle Esenler’de 23 Haziranda yenilenecek olan İBB başkanlığı için “Herşey Güzel Olacak” sloganıyla seçim çalışmasına başlattılar. Berberoğlu ve beraberindeki partililer Esenler Rumeliler derneğinin verdiği İftara katıldılar.

İftar sonrası CHP’liler Esenler Cumhuriyet meydanında hemşeri derneklerinin bulunduğu alanda bir dizi ziyaretler yaptılar. Rumeli Balkan Derneği standında Türk Sanat müziği korosu ile karşılanan Berberoğlu ve partililer moral depoladılar. Rumelili yurttaşların söyledikleri şarkılara eşlik eden CHP’liler usta sanatçılara taş çıkarırcasına şarkılara eşlik ettiler. İlçe yöneticileri ise siyasette başarılı olmamalarına rağmen, sokak korosunda bayağı başarılı olması dikkatlerden kaçmadı. CHP’liler tüm hemşeri derneklerinin stantlarını gezdiler, çay içtiler ve ülkenin kötü yönetildiğini anlatarak “her şey güzel olacak” diyerek oy istediler.




  



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli