CHP'li Başkanın kızının nişanı muhteşemdi.

CHP

Esenler CHP Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar’ın kızı Özlem Vardar,Özgür Ardal ile muhteşem bir nişan töreni muhteşemdi.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com/HüseyinKoç.

Esenler CHP Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar’ın kızı Özlem Vardar,Özgür Ardal ile muhteşem bir nişan yaptılar.
CHP’li örgüt emekçilerinin yanı sıra CHP Esenler Halkın Gönüllüleri, Esenler Emekçi Dayanışma Yolu Üyeleri,Saadet Partisi ve HAS Partililerin katılım gösterdiği düğün töreninde Esenler CHP Eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar misafirlerle tek tek ilgilendi. Ayrıca CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan’da davetliler arasındaydı. Yine davetliler arasında önümüzdeki ilçe kongresinde aday olacağı düşünülen Halil Özden, Yüksel Kılıç, Hasan Babacan ve Bülent Ütebay da hazır bulundular. Bir diğer aday olması düşünenlerden bazıları Ankara’da ki Tüzük Kurultayına erken refakat ettikleri için salonda bulunmamaları gözlerden kaçmadı. Düğüne katılamayan çok sayıda CHP’li Milletvekili ve İl Yöneticileri mesaj göndererek çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler.


Düğün renkli görüntülere sahne oldu. Bilindiği gibi CHP Esenler mahalle delegelerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongresi için adaylar birbirleri ile tokalaşarak hasret giderdiler ve birbirlerine başarılar dilediler.


Başkanlıkta en zayıf aday olarak görülen Eski Başkan Şuayip Vardar, önümüzdeki kongrede aday olacak adaylarla yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Bazı partili üyeler  “Bu düğün bir anlamda kongre öncesi Esenler’de bir şölen yaşanacağının işaretidir.” Dediler.


Bizde 7-24EsenlerHaber ailesi olarak öncelikle Halkın Gönüllüleri Komisyon Üyesi olan Özlem Vardar (Ardal) ve yeni CHP’li damat Özgür Ardal’a bir ömür boyu mutluklar dileriz.
Ayrıca aday olacakların demokratik bir platformda yarışmaların temenni ederiz.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı