CHP'li Başkanın O Adam' Dediği Aziz Atamızı Andılar

CHP

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81’nci yıl dönümünde, CHP’lilerin bir kesimi tarafından Mevlid-i Şerif programı düzenleyerek, Atatürk ve şehitlerimizi andılar- lok

CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimi ise Mevlid-i Şerif yerine şiir okudu,  Yavuz Selim Mahallesi (YSM) Türk Sanat Müziği Korosunun şefi KILIÇ AKMAN ve koro sanatçıları Atamızın sevdiği şarkılarla aziz atamızı ve şehitlerimizi toplanan kalabalıkla birlikte hasretle, özlemle andılar.
 
 Atamıza O Adam Diyen İlçe Başkanı Şiire ve Sanata Saygısızlık Yaptı
Esenler Adem Baştürk kültür merkezinde düzenlenen anma programı neyse ki daha önce programlar gibi plaket dağıtım programına dönüşmedi ama ilçe başkanının şiir okuması ise yine herkesi güldürdü.
 
10 Kasım Atamızı anma etkinliğinin yapıtlığı Adem Baştürk kültür merkezinde Şaşkın ördeğin suya dersinden dalması gibi, her şeyi yüzüne gözüne bulaştıran CHP Esenler ilçe başkanı yaptığı çocuksu hareketlerle dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Kendisi salona toplananlara önce alkış yasağı getirdi, daha sonra YSM Türk Sanat Müziği Korosu sahne alınca ve iki parçayı okuduktan sonra koroyu keserek anons yapıyor “alkışı serbest yaptım” diyerek koyduğu yasağı kaldırmasının arkasında ne olduğu daha sonra anlaşıldı.
 
İLÇE BAŞKANI SANATIN İÇİNE ETTİ
Kendisini alkışlattırmak için yaptığı bir manevra olduğunu kendisinin sahneye çıkarak yaptığı anonsla belli oldu. Bu ilçe başkanının özgürlüklerden yana olmadığını, insana, emeğe saygısı olmadığı, kimseyi sevmediği biliniyordu ama şiiri bu şekilde kirleterek sanatın içine edeceğini doğrusu kimse beklemiyordu.
 
O ADAM DEĞİL AZİZ ADAMIZI SAYGIYLA ANDIK
Şiir okuduğunu zanneden ilçe başkanı araya girerek YSM Türk Sanat Müziği Korosunun ahengini bozduğu gibi salonunda havasını bozdu. Tüm bu yaşanan trajik komik hareketlere rağmen YSM Türk Sanat Müziği Korosunun şefi Akman ve koro sanatçıları Atamızın sevdiği şarkılarla davetlilere duygusal saatler yaşattılar. İlçe başkanının şovmenliğine rağmen Atamız o adam denilmeden Aziz Atamızın ve arkadaşlarının aziz hatıraları karşısında eğilerek  anıldı.
   
  

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı