CHP'li Aksu Kesin Aday!

CHP

CHP İstanbul eski İl başkan yardımcısı Hüseyin Aksu, İstanbul 3. Bölge Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.


CHP’li Aksu Kesin Aday!

CHP İstanbul eski İl başkan yardımcısı Hüseyin Aksu, İstanbul 3. Bölge Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Aksu’nun Avcılar Barış Manca kültür merkezinde yaptığı aday adayı açıklamasına geçmişin ve günümüzün siyasi öncülerinin yanı sıra partililer yoğun katılım gösterdiler. Öyle ki Aksu’nun aday açıklamasına Esenler 2. Bölgede olmasına rağmen CHP Esenler ilçesi yönetim kurul toplantısını iptal ederek katılım sağladı.
 
CHP 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Aksu milletvekili portresinin artık değişmesi gerektiğini belirterek 'Vatandaş artık milletvekiline ulaşmak için caba göstermemeli, Vekil halkımıza nasıl ulaşacağım diye caba göstermeli” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.



Ön seçim beklentisi CHP’de ciddi bir hareketliliği beraberinde getirdi

 Aksu” ben siyaseti sadece parlamentoda yapılan, orada el kaldırıp indirilen bir olay olarak görmüyorum. Siyaset toplumsal birikimin yansıması, yereldeki sıkıntıların meclise yansımasıdır. Milletvekili artık yereldeki sorunları bilecek ve buradaki siyasetle ilgilenecek. Ön seçim olsun biz örgütün önüne gidelim, eksiği bize oy vermeyenlerde değil kendimizde görelim. Toplumun yaşadığı önemli sorunlar var, bizler bu sorunları parti içi konuları konuştuğumuz yerde dile getirerek konuşmalıyız. Bakınız, iç barışımız kanıyor, ülke bir yolsuzluk patağında, açlık, işsizlik zirve yapmış. Milli gelir dağılımında adaletsizlik almış başını gidiyor. Milli gelirin %85’ini %15’i bölüşüyor. Bu haksızlıkları konuşarak çözümler aramalıyız” diyen Aksu devamında ön seçim beklentisi CHP’de ciddi bir hareketliliği beraberinde getirdi.  Bu durum seçimlere sirayet edecektir” dedi.



Tarih kendilerine uygun davranmayanları sırtında taşımaz

 Aksu’nun Aday Adaylığına destek olmak için Eşber Yağmurdereli “İradesi engellenmiş değişik partiler tarafından bloke edilmiş insan enerjisinin siyasetin alanına yansıması noktasında sıkıntıların yaşandığı bir noktadayız. CHP’nin Halkın siyasetten beklediği ihtiyaçları karşılaması için Hüseyin Aksu gibilere güç vermesi lazım. Bunun içinde çok basit bir şey var! Parti tüzüğünü uygulaması yeterlidir. Günlük ekmeğinin peşinde olan sizlerin elbette ki ön seçim hakkıdır.



Tarih kendilerine uygun davranmayanları sırtında taşımaz, silkeler atar. Bu kural siyasal iktidar kadar muhalefet içinde geçerlidir. Şimdi buradan yakinen tanıdığım Hüseyin Aksu elini taşın altına sokarak bir cesaret gösterdi, yolu açık osun solu açık olsun”dedi.

 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli