CHP'den muhtarlara ve basına kahvaltı

CHP

CHP Esenler İlçe başkanı Halil özden ve yönetim kurulu üyeleri cumartesi günü Esenler Kültür Merkezi’nde mahalle muhtarları ve yerel basına kahvaltı verdi.





CHP'den muhtarlara ve basına kahvaltı

CHP Esenler İlçe başkanı Halil özden ve yönetim kurulu üyeleri cumartesi günü Esenler Kültür Merkezi’nde mahalle muhtarları ve yerel basına kahvaltı verdi.
 
Yerel basına ve muhtarlara verilen kahvaltıda amaç siyasetten çok yereldeki gelişmeleri ve sorunları ortak bir payda da değerlendirmekti. Kahvaltı yapıldıktan sonra CHP İlçe Başkanı Halil Özden, görüşlerini şu konuşmayla açıkladı:

 
Özden, ”Değerli muhtarlarımız ve basın mensuplarımız, aslında bu toplantıyı çok önceden yapmayı planlamıştık. Sizleri kendi yerlerinizde ziyaret etmek isterdik ve Esenler’in sorunlarını görüşerek durum değerlendirmesi yapmamız gerekirdi. Bizim ötekimiz yoktur. Halka rağmen hiçbir şey yapamazsınız. Belediyenin yaptıklarını ve yapacaklarını pankartlardan okuyoruz. 400 projenin varlığından söz ediliyor. Ortada bir şey göremiyoruz. Mahallelerdeki eksiklikleri sizlerden öğrenerek halka anlatacağız. Sizler halkımızın elini ilk tuttuğu kişilersiniz.  Bundan sonra bu kahvaltıları sık sık yapacağız. Ben ve ilçe örgütüm sizlerin emrinizdeyiz. Muhtarlarımız seçimle görev başına gelmişlerdir. Yaptığınız işler onurlu ve kutsal işlerdir. Halkımız sorunlarını ve dertlerini biz siyasilerden önce muhtarlarımıza anlatırlar. Bu nedenle sizlerle böyle kahvaltılar yapacağız ki, hem muhtarlarımızın sorunlarını hem de halkımızın sorunlarını birinci ağızdan dinlemiş olacağız” dedi.

 
Muhtarlar adına konuşma yapan Mustafa Güven, ”Sayın İlçe Başkanı’na öncelikle bu nazik davetinden dolayı teşekkür ederiz. Tabii ki mahallelerimizde sorunlar var. İnsanlar yaşadıkça, şehirler var oldukça sorunlar olacaktır. Biz mahallemizin sorunlarını Belediye Başkanı ve Kaymakam’ın yaptığı toplantılarda cesaretle dile getiriyoruz. Bizleri ziyaret eden siyasi partiler ve bölge milletvekillerine de sorunlarımızı bir bir anlatıyoruz. Sorunlarımız zaman içerisinde çözülüyor. Her muhtar arkadaşımız, sorunu olmayan bir kentte hizmet etmek ister. Şimdi bu toplantıda veya bazı ortamlarda sorunlar anlatılacak diye bir durum olamaz. Sayın İlçe Başkanı bizleri ziyaret ederse kendilerine bazı şikâyetlerimiz ve isteklerimiz olacağını söylemek istiyorum” dedi.  


     



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli