CHP'den Kentsel Dönüşüm Paneli

CHP

CHP Esenler İlçe Başkanlığı, Esenler halkını kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek için düzenlediği panele tüm Esenler halkını davet etti.






CHP’den Kentsel Dönüşüm Paneli

 
CHP Esenler ilçe Başkanlığı, Esenler halkını kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek için düzenlediği panele tüm Esenler halkını davet etti.
 
CHP Esenler ilçe yönetiminin seçimli kongre ile iş başına geldiği günden bu güne kadar birçok konuda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe başkanı Halil Özden’nin başkanlığında örgüt üyelerinin bir araya gelerek kentsel dönüşüm problemine çözüm aramaya başladılar. Bu konuda Esenler halkına sağlıklı bilgi vermek için kurdukları yerel yönetim komisyonları ile yönetim kurulu üyelerinin destekleri ile aynı paralelde çalışmalarına devam ediyorlar.
 
21Aralık Cuma günü akşam saat 19 00'da Esenler Cumhuriyet meydanında bulunan Avrupa Düğün Salonu'nda verecekleri kentsel dönüşüm panelinde panelist Prof. Dr. Haluk Eyidoğan Esenler halkını bilgilendirecek.
 

Usta’dan panele davet

CHP Esenler yerel yönetimler komisyon başkanı İnş. Müh. Mustafa Usta, ”Kurmuş olduğumuz yerel yönetim komisyonlarıyla halkımızı kentsel dönüşüm konusunda düzenleyeceğimiz panellerle sık sık bilgilendireceğiz. Bu çalışmalarımıza siyasi gözle bakılmasını istemiyoruz, insanlarımızın geleceği ve hayatı meselelerini ilgilendiren böyle konularda üzerimize düşeni görev kabul ederiz. Çağdaş bir kentin, yaşanabilir bir şehrin hatta geleceği söz konusu olan bu şehir insanlarını daha modern bir yerlerde yaşayabilmesi için ve mağduriyetlerin asgari düzeyde çözüme ulaşması için bu paneli düzenledik. Yerinde dönüşüm, halkla dönüşüm konusunda halkımızı bilgilendirmek için düzenleyeceğimiz panele tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
 
 
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı