CHP'den Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

CHP

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esenler'e atanan Emniyet Müdürü Dr.Erhan Akgün’ü makamında ziyaret ettiler.



CHP’den Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esenler'e atanan Emniyet Müdürü Dr.Erhan Akgün’ü makamında ziyaret ettiler.

CHP Esenler ilçe Başkanı Halil Özden ve yönetim kurulu üyeleri yeni İlçe Emniyet Müdürüne görevinde başarılar dilediler, yapacakları hizmetin önemine vurgu yaparak Esenlerdeki bazı sorunlar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Esenler İlçe Emniyet Müdürü Dr. Erhan Akgün bu ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

Akgün, ”Ben Esenler'e yeni geldim benden önceki arkadaşlarımın yapmış olduğu güzel işlerin üstüne güzellikler ekleyerek halkımıza hizmet edeceğim. Esenler bazı eksiklikler tespit ettim hangi noktalarda hangi suçlar işleniyor bunların çalışmasını yaparak yeni birimler kurarak suç işleyenlerin bu suçların işlemsine engel olacağız. Amacımız halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak ve Esenler'i yaşanılır çağdaş bir şehir haline getirmektir. Aynı zamanda polis ile halkın içi içe yaşayarak sorunları çözme konusunda birlikte mücadele etme anlayışını sağlamaktır” dedi.





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı