CHP'den Alternatif Kutlama

CHP

Tüm Yurtta olduğu gibi Esenler’de de 23 Nisan etkinlikleri sönük geçti. Esenler 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlaması için CHP Esenler İlçe Örgütü Atatürk Büst&uu


CHP’den Alternatif Kutlama

Tüm Yurtta olduğu gibi Esenler’de de 23 Nisan etkinlikleri sönük geçti. Esenler 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlaması için CHP Esenler İlçe Örgütü Atatürk Büstüne yasakları dinlemeyerek alternatif çelenk sunumu yaptı.

CHP’ nin Çelenk sunumu saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak başladı.Daha sonra İstanbul 2. Bölge Milletvekili Enis Berberoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Berberoğlu” Cumhuriyetimizin değerleri ile bir bir oynanıyor,yasaklar getiriliyor ancak ne yasak getirirlerse getirsinler Biz Cumhuriyeti kuran bir Partiyiz Cumhuriyet değerlerini sonuna kadar korumak ve kollamak görevimizdir.Bu gün Esenler acılı bir gün yaşamaktadır.Bu gün bu törenden sonra Tunceli’de şehit düşen Volkan Karatepe Kardeşimizin cenaze törenine katılacağız. Ne acıdır ki bu gün Ülkeyi yönetenler, bu kenti idare edenler 500 bin nüfuslu bu İlçede yüz binlerce Alevi yurttaşımızın yaşadığı bir yerde cenazelerini başka ilçelerden kaldırmak zorunda bırakılmışlardır. Bu ayıp Ülkeyi yönetenlerindir.

Bu yurttaşlarımız her türlü vatandaşlık görevini yerine getiriyorlar ama karşılığında eşit hizmetten mahrum bırakılıyorlar”dedi.

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı