CHP'den 26 Ekim'de Cumhuriyet Konseri

CHP

CHP Esenler Kadın Kolu Başkanı Aysel Gülden, yaklaşan yerel seçimlere hazır olduklarını “Emeğimiz var sözümüz de olacak” sloganı ile yola çıktıklarını söyledi.

CHP’den 26 Ekim'de Cumhuriyet Konseri

CHP Esenler Kadın Kolu Başkanı Aysel Gülden, yaklaşan yerel seçimlere hazır olduklarını “Emeğimiz var sözümüz de olacak” sloganı ile yola çıktıklarını söyledi.

Gülden, ”Hafta sonları meydanlarda kurduğumuz stantlarda CHP bayraklarını dalgalandırıyoruz. İlçe Başkanımızın söylediği gibi “Sıkmadığımız el, gitmediğimiz yer bırakmayacağız”. Ev ziyaretlerinde bulunarak halkımızla dertleşiyor, sorunlarına çare arıyoruz. CHP iktidarında ne ezen ne ezilen olacak. Halkın iktidarını kurmak için, örgütümüzle, gençlerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz.

Önümüzde çok önemli birgün olan ve AKP iktidarı tarafından kutlanması yasaklanan Cumhuriyet Bayramı var. CHP gençlik kollarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için yoğun bir çalışma programı hazırladılar. Cumhuriyet Bayramı’na yakışacak ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu Cumhuriyeti’ne sahip çıkacak bir kutlama programı düzenleyeceğiz.

26 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'ndaki düzenleyeceğimiz dev konser için ziyaret edeceğimiz tüm sivil toplum örgütlerinden büyük destek bekliyoruz. Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Bayramı'mıza sahip çıktığımız için onurluyuz, gururluyuz. Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağımız konsere Esenler'deki sivil toplum örgütlerinin yanı sıra derneklerimizin, odalarımızın ve çok değerli Esenler halkının desteklerini bekliyoruz.   Şimdiden hazırlıklara başladık, Esenler’e ve Esenler halkına yakışacak bir kutlama programı hazırladık. Sosyal medyadan da kendi üyelerimize ulaşarak geniş katılımlı ve coşkulu bir kutlamaya imza atacağız” dedi.

Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu ülkeyi, bağımsız, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'ni sonuna kadar korumaya söz verdiklerini de söyleyen Başkan Gülden, “Türkiye’de Kemalizm ve Atatürk’ün bırakmış olduğu tüm değerler AKP Hükümeti ile birlikte tehlike altına girmiştir. Ülke rejiminden büyük rahatsızlık duyan Başbakan ve yandaşları bu değerlerimizi, Milli Bayramlarımızı kutlatmayarak yok etmeye çalışmaktadır. Zafer Bayramı bir ulusun kurtuluşunun simgesi, Cumhuriyet Bayramı ise kuruluşun simgesidir. Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez bu hükümet tarafından kutlama etkinlikleri iptal edilmiştir. Tarihimizde ilklere imza atan AKP Hükümeti yeni bir ilki daha böylece gerçekleştirmiştir. Bu ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda emeği olmayanlar ve bundan rahatsızlık duyanlar bugün o kurtuluş ve kuruluş günlerini anmayı bile istemiyorlar. Biz de Cumhuriyetin bekçileri, Mustafa Kemal’in askerleri olarak bu günlerimize sahip çıkacağız. Bundan önce de yaptığımız gibi alternatif kutlamalarımızla milli değerlerimizi koruyacağız, kollayacağız ve yaşatacağız” şeklinde konuştu. 


 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli