CHP'de Ruhları Kirlenmiş Akbabalar- Ütebay ve Eski Kaşarlar

CHP

Dün CHP Esenler ilçe başkanlığının yaptığı basın açıklamasını izledim. Defalarca izledim ve ağzımı bozmamak için çok uğraştım. Sapık ve taciz savunucularının bir araya geldiği ilçe binasında s

CHP İlçe başkanının yaptığı açıklamaya eski ilçe başkanları yani kaşar dinozorlar, tacizi gizlemeye çalışanlar esti gürledi, taraftarları video izlerken bana oldukça hararetli küfürler yağdırdılar.  Onların ağababalarının bu olay hakkında söyleyecek veya verecek cevapları olmadığı için elbette tehditler yağdıracaklar, küfürbaz olduklarından meslekleri gereği her zaman olduğu gibi küfür yapacaklar.

İlçe Başkanı Ütebay, Disiplin sucuyla uzaklaştırıldığımı ve yerel gazeteci olarak kendimi tanımlayan, kişilik bozukluğum olduğunu söyledi. Devamında il başkanı Canan hanıma ve İmamoğlu’na övgüler dizdi. Benim AK trol olduğumu söyledi. Soruyorum beni neyle hangi suçla abilerine şikayet ettin ve eşin hanım efendi ile kurduğun kumpası açıkla...Sen o kadar karaktersizsin ki kendi partilini AKP'lilere şikayet ettin...sana yuh olsun be yaratık...

Şimdi Sayın Ütebay’a soruyorum: Sen benim gazeteciliğimle ilgileneceğine sana şu Canan’a el kol hareketiyle yaptığın küfre neden değinmedin. Neden o gün yapılan kongrede salonu terk eden Aksal Örüklü’ye, ana avrat küfreden kişiyi kınıyorum demedin.  Ben söylemiyorum senin de bulunduğun ortamda bu olay yaşandı, o isimi açıklamazsan ben açıklayacağım.  “Gençlik kolu başkanın söyledi”

Yalan söylediğimi söylüyorsun ve 10 sene önce olan olayı şimdi neden gündeme getirdiğimi söylüyorsun. Ütebay, bu olay olduğundan kısa bir müddet sonra taciz edilen bir bayan avukat mahkemeye başvurduğunu ve davayı kazanarak yani tacizi ispat yaparak sonucunu il disiplin kuruluna verdiğini bilmiyor musun?  Sayın Ütebay hani sen, ben ve ilçe başkanı Vardar, birlikte Trabzonlular derneğine gittik ve tacizciyi çağırdık, Orada biraz delikanlı oldun, kendisine “savunulacak tarafın yok” dedin. Şimdi diyorsun ya bir yönetici bir çalışan, kim onlar açıkla İkilinin arasında yaşanılan olay çok çirkindi, tacizci benim elimi öpmek istedi kabul etmedim, o sözler, o küfürler senin eşine söylense kabullenir miydin? Bu kişilerin ismini neden açıklamadın, korkun neydi.


Benim Kişiliğim Bozuk Değil Ama Senin ve toplandığınız o lavuk ilçe başkanlarının hepsinin Ruhu Kirli – Bay Fadime Hala ve eski ilçe başkanlığı yapmış tacizci koruyucuları. Ütebay zırvalama ben hayal kurmadım gerçek olanı yazdım, ne duruyorsun mahkemeye başvur . Yahu sahi senin yöneticilerin bana, "Başkanım bize yardımcı ol ilçede çok kötü işler oluyor, biz başkanımızla konuştuk ve bir takip ve inceleme komisyonu kurduk” dediler. Ütebay ilçede taciz yoksa o komisyon kimler için kuruldu, sen açıklamasan ben açıklayacağım. Ve komisyon sonucunu açıklar mısın?

Senin o sığındığın önceden düşman olduğun Canan, seni kurtaramaz. Sen kesici başkan olsun diye yırtınan değil miydin ama şimdi benim akrabam olan ve kazanmasına 4-5 puan katkı sunduğum İmamoğlu’cu oldun, HAYIRDIR…Senin ve o basın toplantısına katılanların ruhlarının kirliliğini ortaya çıkaracağım.
Sen kim oluyorsun ’da bana Ak trol diyorsun? Yahu benim Burhan Kuzu ile mahkemem var, benim Göksu ile mahkemem var…senin ise tek mahkemen benimle. Sen mi ak trolsün ben mi? Sen kiracısın CHP’de bay tacizci yalakası, kadın düşmanı

Sayın Hasan Babacan, ilçe binasında sana bile taciz yapıldıysa, çocuklarımıza ne yapılmaz ve sen o tacizi unuttuysan, seni o tacizden kurtaran, ilçenin dışına kadar Mehmet Babacan’ın hatırına kaçıran Hüseyin Koç’a ve Hüseyin Boyraz’a aşağılık söz söylemen senin ne kadar çapsız birisi olduğunu gösteriyor. Babacan, Utanmaz adam senin anana avradına küfreden kişinin bugün savunucu olman neyin nesi?

Bay Ütebay ve Cemal Kaya, tacizcinin istifasını bir odada yani ilçeyi şekillendiren bir Baron’un odasında istediğinizde, neyin pazarlığını yaparak ve Berhan Şimşekle hangi hesapları yaparak benimde istifamı gerçekleştirdiniz. Benden neden korktunuz. Ütebay,” ben kelleye kelle isterim” dediğinden ne anlamış oldun Bay Kaya…Ne kadar ahlak yoksunu varsa ne kadar emek düşmanı varsa ne kadar sapık ve tacizci sevdalısı varsa bir araya geldiniz ama bu hayra alamet değil. Galiba sizleri siyasi mezarlığa göndereceğim.

CAFER BEY, KIVIRCIK CAFER…Sana ben şahitlerin huzurunda bu olayı haber yapacağım, Canan’ı ara dediğim zaman bana “Koç bu işler olmuş ama o tacize uğrayanlar seni yalnız bırakır” dedin yani taciz olduğunu sen bildiğin halde kıvırdın. Bak ben yalnız değilim, o çocuklar sizden çok delikanlı olduklarını göreceksiniz.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı