CHP'de FETÖ'cü Hayranlığı –Davutoğlu – Babacan Sevdası

CHP

CHP İktidar olmak istemiyor...Bu kadar başarısız olup, siyasete devam eden, yanlış yaptıkça, savunulan, övülen biri var mı bu evrende söyler misiniz?

CHP İktidar olmak istemiyor, iktidar yapmak istiyor “geçmişin hainlerini, emek ve halk düşmanlarını cumhuriyet ve laiklik karşıtı Atatürk düşmanlarını” öyle övüyor ki sormayın gitsin. CHP’nin bugün ne yaptığını anlamak zor, CHP genel başkanı şaşırtıyor, şaşırmışlık içinde her tarafından sağcılaşma akıyor. Partililer “genel başkanın her yaptığı işini içinde iş var” savunmasıyla geri dörtlüyü sıkı tutuyorlar.  

Kılıçdaroğlu, ““Sayın Davutoğlu, Başbakanlık yaptığı dönemde siyasi etik kanununu Meclis’e getireceğini ifade etmişti. Hayatımda duyduğum en güzel cümlelerden bir tanesidir. Davutoğlu ve Babacan'a grup kurması için destek verebiliriz. Demokrasiden yana olan tüm partilerin Meclis'e girebilmeleri için her türlü yardımda bulunuruz” diyor. Bu söylemlerden sonra zaman tüneline kısa bir yolculuk yaptım. Davutoğlu ve Babacan'a uzandım, Kemal Beyin gaflarının zerresine doğru yol aldım.

Davutoğlu; “Hayatım CHP zihniyeti ile mücadeleyle geçti” “Son dönemde CHP’nin dönüşüm içerisinde olduğunu biliyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun da bu dönüşümü iyi yönettiğini düşünüyorum. ( Tarif edilen dönüşüm… Sağcılaşma) CHP için malum dedi) Bir malum parti terör örgütünün temsilciğini yapmaktadır. Kılıçdaroğlu, önce kendisi CHP’yi terk etsin” Şişli'yi yönetemeyen Türkiye'yi nasıl yönetsin" Gezi provokasyonları başarılı olamayınca 17-25 Aralık'ta dini maskesi olan paralel çeteyi devreye soktu. "Cumhuriyetçilik cumhuriyeti yüceltmekle cumhurun sesine kulak vermekle olur" Türkiye'de bürokrasi üzerinden darbe yapmak isteyen bir çeteyle beraber hareket eden CHP’dir. "Demokrasimizi 28 Şubat'la yıktılar" Allah bunlardan CHP'yi de İzmit'i de kurtarsın!” dediğini herkes biliyor. Babacan "Biz yoksulluğu bitirmeye çalışıyoruz. Onlar ise artsın bütün yoksullar esirim olsun istiyorlar...  (Aile sigortası için)” böyle demişti.

Kemal bey bu hainleri kurtarmaya seçimlere girmesine kol kanat geriyorsa, biz sosyalistlere düşen tıpış tıpış oy vermek olacak galiba…Geçmişi kirlilikler dolu olan ve bu ülkeyi bu duruma getirenlerden RTE’nin yol yürüdüğü  Davutoğlu’nun ve Babacan gibilerin  birbirinden farkı yok. Bak Ekmeleddin ve Gül olayı sana " herşeyi hatırlatmalı - bize hatırlattığı gibi"


Gelelim CHP Genel başkanının yaptıklarına, SÖYLEDİKLERİNE…Talat Atilla: Olay doğru, ismi açıklayamam " diyen Kilıcdaroglu'na "Açıklamama lüksünüz yok. " demesi Rahmi Turan'a ve haber kaynağına yüklenilmesi traji komik bir akıl tutulması… değil mi?
“Başörtüsü meselesini Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel mesele haline getirdik” diyor CHP Genel Başkanı… Sormak lazım Kemal beye, Ogünlerde laiklik tehlikesi yok muydu? O bedeller ödeyenler ve katledilenler, yargısız infaz edilenler sahi kimlerdi?
Adana mitinginde Nazlı Ilıcak’tan Ahmet Altan’a kadar Fetullahçı Terör Örgütü’nün bütün tetikçilerini alkışlatan Kılıçdaroğlu, Türkan Saylan’ı, Okkur’u, Ali Tatar’ı İlhan Selçuk’u ve daha nice yurtseverleri, cumhuriyetçileri o meydanda tekrar öldürmedi mi? Ya Gezide katledilenleri ne yaptı?

Fatih Günsul’u başdanışmanlık koltuğuna oturtanlar kimdi, hesabı neden verilmedi? Çok şaibeli danışman isim” Rasim Bölücek’in Eylül 2019 tarihinde ısrarlı referansı ile , 12 bin lira maaşla Özel Kalem müdürü olarak işe başlatılan Derya Gödek. Fatih Günsul’u başdanışmanlık koltuğuna oturtanlar kimdi, hesabı neden verilmedi?  Derya Gödek  Belediye başkanlarına “Bundan sonra virüsle mücadele raporlarını; Seyit Torun beye değil de direk bana göndereceksiniz” söyleyerek partide yeni bir Sultanlık başlattı…
 
Bunlar Fetö’cü ve CHP’de en yetkili makamlarda.  Evet, Kemal Beye, haksızlık yapıyoruz galiba, “adam kıtlığı olan ülkemizde bu isimler herhalde kötünün iyisi olduğu için bizim aklımızı onlar yönetsin dedi”  ayıp yahu bu kadar değerin varken bu “ZİBİDİLERİ” nereden buluyorsunuz…

Çok yanlışın var Kemal Kılıçdaroğlu, Kaçak Saraya, Yenikapı’ya ve 19 Mayıs için Samsun’a gitmek ve resimler çektirmek rezillikti. Gitmeyecektin… Seni ve halkı öldürmek, basını zindanlarda çürtmek isteyenlerle neden kol kola girdin? Milletvekilliği seçimlerinde kıyım yaptın, Haluk, İlhan, Umut, Barış ve nice sol düşünenleri, sen bu partide yokken emek veren cumhuriyetçileri yerle bir ettin. Aklın hep sağcılarda kalmış, aklına sağ virüs girmiş, hainlerin girdabından bakalım ne zaman kurtulacaksın.  Söylenecek çok söz var… En iyisi ben senin bu kadar hainine oy vermeyeyim, verdiğim oyları ise haram edeyim. sen sağ kulvara bizler Solun gösterdiği yolda ilerlemeye devam edelim   KEMAL BEY....

Bu kadar başarısız olup, siyasete devam eden, yanlış yaptıkça, savunulan, övülen biri var mı bu evrende söyler misiniz?


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı