CHP'de 18'de-19'da Devşirmelerin Yılı Olacak

CHP

Geçen yıl ve öncesi bu köşeden çok şeyler yazdım, 2019’da da yazacağım. Yanlışları nasıl yazıyorsam elbette doğruları da yazacağım. Yazacağım kula kulluk yapan CHP’nin lauklarını. Yazacağım "Be

CHP’de 18’de-19’da Devşirmelerin Yılı Olacak
Geçen yıl ve öncesi bu köşeden çok şeyler yazdım, 2019’da da yazacağım. Yanlışları nasıl yazıyorsam elbette doğruları da yazacağım. Yazacağım kula kulluk yapan CHP’nin lauklarını. Yazacağım "Ben atadandededen gelen bir CHP'liyim" diyenlere yapılanları. Beş paralık yalakaların iftirası ile yuvasından edilmek istenenlerin, ilçe kongresinde yığınların kaderi ile oynayan delege sürüsünün ihanetini, bir meclis üyeliği uğruna yoldaşını satanların hikayesini yazacağım.
 
Yazacağım CHP’yi işgal eden üç kuruşluk kişilerin üç kuruşluk menfaatleri uğruna halkın geleceğini beş paralık ablalarına ağabeylerine peşkeş çeken ilçe başkanlarını ve ilçenin yeminli murakıpları olan yöneticilerini. Elbette yazacağım kendi partilisini mahkemeye vermeyi ama kendisine her türlü küfür eden darp yapan partilisi olmayanları mahkemeye verdikten sonra kıvıran laukların hayat hikayesini. Korkmadan cesaretle yazacağım devşirme aday arayanları, yıllarca CHP’ye ve CHP’lilere küfürler yapanların nasıl el üstünde tutulduklarını, kendi öz evlatlarına kapıyı göstermelerini.  
 
Yeni bir yıla girdik, hüzünle, kavgayla, kaygılarla, adaletsizlikle, krizle, yoksulluğun ve işsizliğin zirve yaptığı karanlık bir yılı geride bırakarak.
Her yeni gelen yıldan umut beklenir, her yeni gelenden beklenen mucizeleri beklediğimiz gibi. 2019 yeni yılından mucize değil evrimleşme ve hayatın her alanında değişim bekleyenlerdenim. Siyasi değişim ise ilk beklentimdir.
Eski yıl uğurlanırken, yalnız eskisinin değil yenisinin de muhasebesi yapılmalı. Geçmiş yılların muhasebesi şeffaf yapılmayacağını biliyoruz. Geçmişin hesabını ise iktidar vermeyeceği gibi bu sazan muhalefetin de hesap soracağına asla inanmıyorum.  Çünkü hesabı asıl, asaletli olanlar sorar, devşirme yanaşmalar ise hesapların üstünü kapatır. 2018’de hükümet-cemaat kavgası, Yenikapı ittifakı ile örtüştü. Fatura ise, gazeteciler, akademisyenler, öğrencilere hapishane, yoksul günahsız vatandaşlara ise ekonomik işkence oldu.  Ekonomik göstergeler ve Suriye başta olmak üzere çevremizdeki ateş çemberi emekçileri yaktı, küresellere sermaye oldu, Ortadoğu’ya ise kan ve gözyaşı oldu. Yani 2018 ülkemiz için yorucu ve sert geçti, Doların ateşi iktidarı esir alırken halkın tüm kesimlerini yoksullaştırdı ama iktidar zavallı muhalefetin beceriksizliği ve başarısızlığı ile yoluna devam etti, ediyor.  
 
2019 ilk Seçimleri yerelle başlıyor iktidar ve muhalefet partileri açısından yeni dalgalanmalar ile sonuçları itibarıyla ülkenin yerel yönetim sistemine kimler egemen olacağının kararını adil olmayan sandık belirleyecek ama CHP’de 2018 devşirmelerin yılı olduğu gibi 2019’da CHP’liler için devşirmelerin yılı olacak. İktidar ise boşluk bu diyecek ve yine yapacak bildiğimiz şeyleri… Tüm olumsuzluklara rağmen 2019 yılının barış, demokrasi, adalet, kardeşlik getirmesini dilerim. En başta ülkemizde sonra da dünyada huzur eksik olmasın.
 
CHP’nin bazı ilçe başkanları, ithal aday heveslileri, yeminli murakıpları olan halk düşmanı ilçe yöneticileri, emek düşmanları, yoldaşlık hukukunu bilmeyen devşirmeleri ve devşirme adayları, ihanet içinde olan CHP’li kullaşmış hastalıklı koltuk işgalcilerinin tamamı hariç… Herkese mutlu yıllar, onlarsız mutlu seneleriniz olsun…


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı