CHP'NİN YOBAZ ALEVİCİ' İLÇE BAŞKANI

CHP

Esenler sahipsiz olduğunu biliyorduk ama Esenler’de CHP’nin yok olduğunu bilmiyorduk. Esenler’de yaşayan ve CHP’ye oy veren yurttaşlar, oyumuzu zannetmesinler ki bu dinci yobaz Alevici ilçe başkanı alıyor. Bizler oyum

CHP'NİN SÖZDE İLÇE BAŞKANINA BAKIN NELER DEDİLER…
Bizler Esenler’de yaşıyoruz ve CHP Esenler ilçe başkanının sayesinde hergün sürpriz olaylar yaşıyoruz. Bakınız bu sözde ilçe başkanı çok marifetli olduğu için CHP Esenlerden uçacak, oy patlaması yaşayacakmış.

M.KEMAL ATATÜRK’TEN SAVRULAN CHP ALEVİCİLİK PARTİSİ OLDU
Sözde ilçe başkanı, Alevidir ama yobaz Alevicilik oynayan kafatasçı birisidir. “Yalancı yobaz Alevici”

Esenler’de Rumelili olan ve Evladı Fatih an Torunlarının büyük çoğunluğunun oy verdiği CHP, bu anlamlı günde yaptığımız etkinliğe gelmemesinin nedeni ne? “Yalancı yobaz Alevici”

CHP’nin sözde Esenler ilçe başkanı, cenazelerimizde yok, düğünlerimize gelmez, cami çay ocaklarının önünden geçmez ve derneklerimize ziyaret yapmaz ama kendisinde keramet olduğunu herkese anlatır ve onun kerametine oy verdiğimizi partinin yetkililerine hava atarak söyler… “Yalancı yobaz Alevici”   


“NEDEN “YALANCI YOBAZ ALEVİCİ?”
Mahalle delege listesini Alevilerin demokratlarından seçmez, yobaz Alevicilerden seçer. Yönetim kadrosu hakeza ama Sivas ağırlıklı olmak şartıyla, yetmez akraba olmak şartıyla.Yalancı yobaz Alevici”

Meclis üyelerini sormayın gitsin… İki meclis üyesi Alevici ve Sıvas’lı. Yalancı yobaz Alevici”
Gelelim işçi alımlarına yobaz Alevici önce eşine iş, sonra yakın akrabalarına, sonra Alevicilere ve sonrasında kalırsa yine kendine yakın sünni birilerine. Yalancı yobaz Alevici” Kendinden olmayanlara aş iş yok be kardeşim...

Ev ziyaretleri veya dernek ziyaretleri… Önceliği Sivas’lı ama alevi kimliği olan feodal Alevici derneklere. “Yalancı yobaz Alevici”

Derneklerin verdiği yemekler ve ziyaretler….Önceliği Cemevleri, lokmalar nasılsa bedava, nasıls Alevicilik oynanan alanı geniş, atıp tutmak serbest. Sünni yapılanmalara ziyarete ne gerek var. “Yalancı yobaz Alevici”


Bir iki Karslı yanına al balans ayarı ver ve tamam bu iş öyle mi? Eşı hanımefendi Sünni ama…kendisi “Yobaz Alevici”


Tüm bunlara ne gerek var be sözde ilçe başkanı…Ben demiyorum sokak diyor, halk diyor,”bu kadar efor sarf etmene gerek yok nasılsa ilçe binanızı cemevine dönüştürdünüz . Ulu çınarı, CHP’yi Yobaz Alevicilik” partisi yaptınızdiyorlar... “Yalancı yobaz Alevici”
  •  
    KONUŞMANIN GEÇTİĞİ YER…

    Esenler Rumeliler Derneğinin organize ettiği '17 Şubat 2008 tarihinde bağımsızlığını ilan eden Kosova’nın bağımsızlığını kazanmasının 14. yıl Dönümü “Kosova Bağımsızlık Günü' kutlaması etkinliğine, katılmayan, ortada gözükmeyen CHP’ Esenler’deki yöneticilerine sözde İlçe başkanına sert eleştiriler geldi.

     

  •  
  • Nedenini veya beyanda bulunanı sorma… Konuşan vatandaş partilin ama disiplin kurulu denilen maşa var elinizde. Yiğitseniz söz verin disiplin yok deyin bende konuşanı yazayım…


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı