CHP'NİN ŞOVMEN DÜZENBAZI ŞAHİN, MECLİSTE DEMAGOJİ YAPTI

CHP

Eski ortakları olan ve cemaat vakıfların için meclise gelen teklif kararlara itiraz yapmadığı gibi AKP’lilerle birlikte evet oyu veren Şahin, bugün TÜRGEV’e karşı gelmiş gibi gözükmeye gayret etti. Yemezler

CHP Belediye meclis üyesi Kemal Şahin, önceki dönem (04 Haziran 2018) tarihli meclis toplantısında meclise getirilen İbn Haldun Üniversitesi ile yapılacak Protokol için Belediye Başkanı Göksu’ya ve yardımcısı Hasan Taşçı`ya kendi partisinin Grup başkanı Mustafa Usta’nın hayır oyu vermesine rağmen evet oyu vermişti. Bugün o verdiği yetkiyi kime verdiğini anlamayacak kadar bilgisiz ve cahil olduğunu ispatladı. CHP’li kara cahil Şahin (04 Haziran 2018) tarihinde verdiği evet oyu ile bugün ne halt işlediğini Esenlere ve Esenler halkına nasıl ihanet ettiğini bakın nasıl itiraf etti.

Eski ortakları olan ve cemaat vakıfların için meclise gelen teklif kararlara itiraz yapmadığı gibi AKP’lilerle birlikte evet oyu veren Şahin mecliste soruyor: Esenler Mimarsının Mahallesinde Esenler halkına ait olan yerde yapılan binayı TÜRGEV’e verdiniz.25 yıl kullanım hakkını bunlara verdiniz bunun bedeli ne kadardır? Esenler belediyesinin kullanılmazlarını yandaşlara peşkeş çekiyorsunuz” diye demagoji yaparak yaygara kopardı. Yine eline verilen yazılı kağıt parçasını, “Büyük emeklerle” eveleyerek, geveleyerek okumaya gayret etti.
CHP’li Şahin, (04 Haziran 2018) tarihinde Esenler meclisine gelen bu teklif karara…(İbn Haldun Üniversitesiyle ortak çalışma yapılacaktır. Bu projenin yürütülmesi için Belediye Başkanı Göksu’ya ve Başkan yardımcısı Hasan Taşçı’ya ayrı ayrı imza verilmesine) evet oyu vermişdi…


Bak Şahin Kime Oy verdin ve bugün kime itiraz ediyorsun…?
Şahin hep böyle yapar ve yalanı seri söyleyen birisidir. Halk için değil dini düşüncesi ve akrabalarının menfaatini her şeyden üstün tutan iyi bir dindardır.

İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ), TÜRGEV tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. 2015 yılında açılmış olup, 2017-2018 Akademik Yılı'nda eğitime, Başakşehir'deki Güney Kampüsünde başlamıştır. ( uzun uzun yazmaya gerek var mı?)

04 HAZİRAN 2018 TARİHLİ HABER LİNGİMİZ…
http://www.7-24esenlerhaber.com/haberdetay/CHP-li-Sahin-den-Ibn-Haldun-Projesine-Evet/5969


(Merak ediyorsanız tıklayın – İZLEYİN)


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli