CHP'NİN SEÇİM PROPAGANDASI BELLİ OLDUPEYGAMBER SOYUNDAN GELENE OYUNU VER!'

CHP

Peygamber soyundan gelenlere seyyid veya şerif denmektedir. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da bu soydan geldiğine göre önümüze sandık geldiğinde oyumuzu kime vereceğimizde belli oldu.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E NELER SÖYLENECEĞİNİ SİZ DÜŞÜNÜN”

Cumhuriyeti ve CHP’yi kuran baş komutan Mustafa Kemal Atatürk sağ olsaydı bu duruma ne derdi bilemiyoruz ama Atatürk’ümüzün hilafeti kaldırdığını biliyoruz. Peygamberimizin soyundan gelenler protokolde halifeden sonra yer alırdı. Yani nakîbü’l eşrâf, bir bakıma peygamber hanedanından olanların umumi bir vasisiydi. Bu makam, en yüksek mertebelerden biriydi ve protokolde halifeden sonra yer alırdı. Bu buluştan ve tespitten sonra Mustafa Kemal Atatürk’e neler söyleneceğini düşünmek istemiyorum.

Peygamber soyundan gelen Kılıçdaroğlu'nun dindar-muhafazakâr-milliyetçi çevrelerce ne kadar sevileceği önümüzdeki seçimlerde gün yüzüne çıkacak.  CHP’nin Önümüzdeki seçimlerde propagandası “peygamber soyundan gelenlere oy ver, cennete git” olacak.
“LAİKLİK İLKESİNİN RUHUNA EL-FATİHA”
Birileri bu ülkede zırıl zırıl ağlarken ve ağlamak için sıraya girmişken, zavallı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Umrede şırıl şırıl ağlamış’ bu duruma insan olanın yüreği dayanır mı?
Tüm bu komedi ve şarlatanlığa elbette kızanlar oldu am en çok kızanlar, yaralananlar CHP’lilerin aydın yüzleri, ülkenin laiklik savunucuları olduğu bir gerçek. Atatürk’ün kurduğu partinin yanı YCHP’nin durumu ortada, Atatürk’ün kemikleri sızlıyor…

Laiklik ilkesinin ruhuna Fatiha okuyanlara bakın tepkiler nasıl.




 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı