CHP'NİN ŞANSLI ÇOCUĞU HÜSEYİN AKSU'NUN İPİNİ" ÇEKTİLER

CHP

CHP’nin çıkarcı ve menfaatçi guruplarının önde gelen isimlerinden, aynı zamanda Kaftancıoğlu beslemeli, CHP’nin mirasyedisi ve İmamoğlu’nun İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu’nun ipini çektiler.

CHP’nin mirasyedisi ve İmamoğlu’nun ilk günden bugüne kadar İBB Başkanvekilliğini yürüten ama ne yürüten!!! Hüseyin Aksu, maharetli işleri ile tanınan, az olsun benim olsun kafa yapısı ile dünyasını şekillendirdiği bilinen ve birçok şaibesi olan CHP’nin balans ayarcısıdır. AKP Genel başkanı gibi diploması meçhul kara cahil ama bugüne kadar alengirli işlerde hep onun ismi gündem oldu.
  • Bir dönem ve uzun yıllar CHP Güngören/ Esenler ilçe Başkanlığı, sonra SHP – CHP ayrılığında SHP’yi tercih eden, daha sonra SHP başarısızlığı ve Aksu’nun yol bulmaması, canını sıkmış olacak ki, ayrılık sürecinde küfürler yaptığı Baykal’a ve CHP’ye dönüşü, siyasi yükselişi başladı ve Kaftancıoğlu ile il yönetimi, il sekreterliğine gelişiyle bir anda yıldızı parladı.
  •  
  • Eeeee şans… Bu çocuk birileri gibi Pazar gecesi doğmamış, Kadir gecesi doğmuş… İl sekreterliği yaptığı dönem malumunuz tam bir rezalet ama Esenler’de ilçe başkanlığı dönemi ise Allah ona kooperatif yolu ile iyi yol bulmayı nasip eylemişti.

Sonrası ise uzun ve meşakkatli yol, Kaftancıoğlu himayeli Aksu, Bahçeşehir kayıtlı üyesi bir anda Avcılar Belediye başkan aday adayı oldu ama tutmayınca meclis üyesi adayı oldu… eee bu Kadir gecesi doğumlu bu çocuğun bir kere kul hakkı yemek, emek gaspı yapmak ve birilerinin hakkını çalmak ruhuna işlemişti. İBB Başkanvekili ve İBB Meclis üyesi Aksu bugüne kadar meclis kürsüsünden bir kere konuşma yapmamasının nedeni ise biraz bilgisizlik olsa da, işin aslı ortaklarının küsmemesi, kırılmaması içinmiş. Kolları Ahtapot gibi uzun olan Hüseyin Aksu, ortaklarını halktan ve partisinden hep gizli tuttu.
  • Neyse bir sonraki yazımızda Kadir gecesi doğan Aksu’nun ortaklarını ve kirliliklerini, maharetli işlerini tek tek yazacağım…

İBB Başkanvekili Görevi CHP'li Hüseyin Aksu'dan Alınarak İYİ Partili Akın Gürkan’a Verildi. İnanın İstanbul halkına ve CHP’ye bundan daha büyük iyilik yapılmazdı…



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli