CHP'LİLER İKTİDAR YOLUNDA

CHP

CHP Esenler ilçe örgütü kenetlenerek hedeflediği iktidar yürüyüşüne projeler geliştirerek sokak sokak mahalle mahalle çalışmalar yaparak ilerliyor.

CHP Esenler ilçe örgütü kenetlenerek hedeflediği iktidar yürüyüşüne projeler geliştirerek sokak sokak mahalle mahalle çalışmalar yaparak ilerliyor.

CHP, Esenler’de bireysel de olsa örgütlü de olsa hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Özellikle partililerin ve halkın büyük sempatisini kazanan halkın gönüllüleri CHP’nin alan çalışmalarında renkli yüzler oldu. Gönüllüler kurmuş oldukları standlarda broşürler dağıtarak parti programlarını anlatıyorlar. Genel başkanları KILIÇDAROĞLU’na oy istiyorlar. Esenler Atatürk caddesinde yaptıkları seçim çalışmalarına eski partililerin yanı sıra bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’ne hiç oy vermeyenlerin ilgisi yoğun oldu. Eski parti meclis üyelerinden Savcı SAYAN’ın da Esenler'de dost ve akraba ziyaretin de bulunduğu bu günlerde Atatürk caddesindeki gönüllüler seçim standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Gönüllülerle uzun uzun sohbet ettikten sonra başarılar diledi

CHP Esenler halkın gönüllüleri bitmek bilmeyen enerjileriyle sokaklarda renkli görüntüleriyle hız kesmeden gündüz çalışmalarına devam ediyor. Akşam saatleri ise ilçe örgütünün Dernek ve kahvehane toplantılarına da destek oluyorlar. Malatya’lılar Derneği'nde yapılan bilgilendirme toplantısına da katılan gönüllüler İstanbul 2. Bölge milletvekili adayları ile sohbet ederek çalışmalara katkı sundular.

Esenler Malatya’lılar derneğinde yapılan bilgilendirme toplantısında katılım yüksekti. Toplantıya Malatya’ lı hemşerilerin yoğun ilgi göstermesi milletvekili adaylarını memnun etti. Malatyalılar dernek toplantısına katılan milletvekili adayları eski milletvekillerinden ÇETİN SOYSAL, AYDIN AYAYDIN, MEVLÜT ASLANOĞLU’ nun yanı sıra Pötürge ilçesi CHP’li belediye başkanı NEJDET AYAYDIN katıldılar. Sırasıyla söz alan milletvekili adayları toplantıyı düzenleyen dernek başkanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Malatya’lılar derneğinde yapılan toplantı da partililerin ve halkın gönüllülerinin gönlünde taht kuran CHP milletvekillilerinden ÇETİN SOYSAL yoğun ilgi ve alaka ile konuşmaların da Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olacağının hem de halkın iktidarının kurulacağını söyledi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli