CHP'Lİ Meclis üyeleri 3 Fidanı Andı

CHP

Esenler Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde CHP’li Meclis üyeleri 6 Mayıs 1972 siyasi kararla idam edilen kamuoyunda 3 fidan olarak anılan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan’ı andılar. AKP’li Meclis üyesi A.&

CHP’Lİ Meclis üyeleri 3 Fidanı Andı
Esenler Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde CHP’li Meclis üyeleri 6 Mayıs 1972 siyasi kararla idam edilen kamuoyunda 3 fidan olarak anılan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan’ı andılar. AKP’li Meclis üyesi A.ÇİĞDEM Öz ise tüm annelerin Anneler gününü kutladı.

Esenler Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde CHP meclis üyesi Mustafa Usta gündem dışı söz alarak; 6 Mayıs 1972 siyasi kararla ve yargısız idam edilen Deniz, Gezmiş Yusuf Aslan, Hüseyin İnan’ı yâd ediyorum. Aziz hatıraları karşısında bir kere daha saygı ile eğiliyorum. Işıklar içinde uyusunlar” dedi.



Anneler günü dolayısıyla mecliste kısa bir konuşma yapan AKP’li Meclis üyesi A.ÇİĞDEM Öz “aile ve toplum hayatının temel taşı olan annelerimiz ve yerleri doldurulamayan öznelerimizdir. Annelerin varlığı huzur ve sevginin varlığıdır.  Cennet annelerin ayağının altındadır. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.”



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli