CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ UYUDULAR- UYUTUYORLAR!

CHP

Esenler Belediye Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda AKP ve İyi partililer gündem dışı konuşmalarda ve gündem maddeleri görüşmelerinde kıyasiye söz düellosu yaparken, ana muhalefet meclis üyelerind


Esenler Belediye Meclisi AKP’li uyutanlarla CHP’li uyuyanların sahne aldığı, İYİ partili meclis üyelerinin halkın sorunlarını dile getirdiği Aralık ayı birinci oturumunu gerçekleştirdi.
Meclis oturumu gündem dışı konuşmalarla başladı. Muhalefet sıralarından ilk sözü alan İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar AKP sıralarından gelen sataşmalara aldırış etmeden, dağılmadan yerelden genele birçok konuyu gündeme getirdi.

Karapınar, “İstanbul’umuzu da fırtına vurdu maalesef... Ağaçlar devrildi, kazalar meydana geldi, binaların çatıları uçtu” dedi. “Başta ilçe belediyemizde çalışan mühendislerimizin ve tüm mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun” dedi. “Bugün her alanda kadınlarımızın başarılarıyla gururlanabiliyorsak, bilimde, sporda, sanatta, eğitimde, siyasette çığır açmış kadınlarımız varsa bunların hepsi Atatürk sayesindedir” dedi. İnsan Hakları Ve Doğu Türkistan Sorununa değindi.

“Sarıkamış dendiğinde de aklımıza bizim için, bu güzel vatan için bedel ödeyenler geliyor. 22 Aralık 1914′ te Vatanı için Donarak Hakk’a yürüyen, vatan yolunda kardan kefenlere bürünen Sarıkamış Şehitlerimizi, Rahmet ve Minnetle anıyoruz” dedi. “AK Parti Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanı, ekonominin kitabını yazdım dedi ve biz 2 hafta sonra kendimizi kurtuluş savaşının içinde bulduk. Elektrikten doğalgaza, undan, susama her şeye zam var da ne yok biliyor musunuz? Bizi yönetenlerde sorumluluk da yok vicdan da yok” dedi ve ortalık karıştı, AKP sıralarından tepkiler yükseldi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, tartışmaların dozajı zirve yaparken CHP’lilerin dünya umurunda değildi. Onları Esenler ilgilendirmiyor tek düşünceleri uyumak, uyutmak… CHP’li yaşlı meclis üyesi tartışmaları ninni kabullenerek oturumun sonuna kadar bir güzel uyudu, Uyutuyor inanın kendisini oraya gönderenleri.  CHP’lilerin umurlarında değil ittifak ortaklarına yapılan sataşmalar, meclis gündemi ve gelişen olaylar.


Bizden söylemesi CHP’li meclis üyeleri ninnilerle, şarkılarla olmasa da uyumayı çok seviyor, uyutuyorlar yığınları…Bedava koltuklarda mışıl mışıl uyudular...

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı