CHP'Lİ KILIÇ'TAN TÜRK HEKİMLERİNE DESTEK

CHP

CHP Esenler bir önceki dönem meclis üyesi Yüksel Kılıç, “Emekçi tüm Doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak açıklamada bulundu.

Yüksel Kılıç,” bugün doktorlarımızın bayramı ama bu yönetim doktorlarımıza bayramı çök gördü ve onlar bayramlarında eylemde. Hakları için, gasp edilen haklarını almak için alanlarda olan doktorlarımızın yanındayız.
 
AKP İktidarının Bilimden, yaşamdan ve emekten yana değil, sermayeden yana olan sağlık politikalarına karşı; halkın sağlık hakkında inat eden emekçi sağlık çalışanlarımızı selamlıyorum.
  • Doktorlarımızın üzerindeki faşizan baskının bir an önce sonlanmasını istiyoruz. Doktorlarımız rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmeleri için devlet her türlü maddi ve manevi desteği vermelidir. Bakınız kimse doktorlarımızı, sağlığı ve sağlıkçılarımızı hedef alan girişimde bulunmamalı. “giden gitsin" gibi onur kırıcı sözleri söylememeli, böyle bir söylemi söyleyenleri kınıyorum.
  • Bizler doktorlarımıza güveniyoruz ve onların haklı mücadelelerinde yanlarındayız. Doktorlarımız onurlu ve kutsal bir görev yapıyorlar. Bu onurlu mesleği yine bu mesleğin onurlu üyeleri kurtaracaktır. Unutmayalım “Beni Türk hekimlerine teslim edin “ diyen Gazı Mustafa Kemal Atatürk’ bu ülkenin yetiştirdiği hekimlerine ne kadar güvendiğinin açık ifadesidir.
 
Bu vesile ile “T
üm emekçi Doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum.
 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı