CHP'DEN ESKİ İLÇE BAŞKANI ŞUAYİP VARDAR'A VEFASIZLIK

CHP

CHP’nin Esenler’deki dürüstlük abidesi, herkesin sevdiği ve her kesimin saygı duyduğu isimlerinden, Bakırköy eski belediye başkan yardımcılığı ve Esenler CHP İlçesinin 4 dönem ilçe başkanlığ

CHP Esenler eski ilçe başkanı Şuayip Vardar, başından birçok olayların geçtiğini, son olarak bir trafik kazası geçirdiğini belirterek CHP’den kimsenin kendisini aramadığını ama AK Partiden geçmiş olsun dileklerinde bulunulduğunu söyledi.

“YÜREĞİMDE YAŞATTIĞIM PARTİLİLERİMLE BİR KAHVE İÇMEYİ ÖZLEDİM”
Vardar,”Ömrümü verdiğim ve çocuklarımın yarınlarını düşünmeden, karşılıksız hizmet yaptığım partime kızgın değilim, partimin yönetenlerine, baba diyerek elimi sıkan ve iyi gün dostları olanlara kırgınım. Kulaklarımda bir problem yaşadım işitme zorluğu çekiyorum. Birçok olay yaşadım, çok sıkıntılı günler yaşadım, halen daha yaşıyorum. Partililerimin vefasızlığına uğradım. Yıllarca halk adına, partimin iktidar olması için, partime bir oy nasıl kazandırırım diye gecemi gündüzüme katarak emek verdim, karşılığında hal ve hatır sormak, evime ziyarette bulunup bir kahvemi içmek istediklerimin ve kalbimde yaşattığım partililerimin yanıma uğramaması oldu. Üzülüyorum, böyle olmaması lazımdı.

“GENEL BAŞKANIMIZ VE İBB BAŞKANIMIZ BANA ŞİLT VERDİ”
Bakın kimse kimseyi aramadığı zaman karşınızdaki insan üzülür, küser ve kendini kullanılmış olarak görür, bu durum gönül kırıklığı yaşatır, bu yapılan hançer olur yüreklere saplanır. Benim durumumda öyle oldu. Üç ay hastanelerde yattım bir kişi arayıp sormadı. 61 yılımı CHP’ye verdim, rüşvet almadım, elime geçen fırsatları elimin tersiyle ittim. Bir kişi benim bir kuruş haram lokma yetiğimi söyleyemez. Bana sayın genel başkanımız ve İBB Başkanımız İmamoğlu ilkeli, namuslu ve çalışkanlığımdan dolayı şilt verdiler, o şiltlerle ve torunumla gördüğünüz gibi baş başa kaldım.

“İLÇE BAŞKANI AKRABALARINI İŞE ALDIRIYOR! “
Dört oğlum var ben kızımla yani damadımın evinde kalıyorum ( Gözleri doldu, içini çekti) duyuyorum İBB’ ye işçi alındığını, çocuklarım bana “Baba CHP’ye yıllarını verdin, bizi işe sok. adamı olanlar işe giriyor biz giremiyoruz. Sen bu partiye boşuna mı bu kadar hizmet ettin, yeri geldiğinde bize vereceğin harçlığı vermedin partiye harcadın”  diyorlar. Bu durum karşısında boynum bükülüyor, aileme karşı eziliyorum, utanıyorum. Duyumlar alıyorum ilçe başkanı kendi akrabalarını, kendi eşini ve yakınlarını işe sokuyor ama bizim çocuklarımıza bu imkanı kimse tanımıyor, çocuklarımızın bir işe girme şansları sıfır” dedi ve yaşlı gözlerle bizleri uğurladı.

EDİTÖR GÖRÜŞÜMÜZ VE GAZETEMİZİN SİTEMİ
7-24 Esenler haber olarak bu vefasızlığın elbette takipçisi olacağız. Bu kayırmacılığın kimler tarafından yapıldığını yazacağız. Kaymak yemek için görevlere gelenleri eleştireceğiz, yeri geldiğinde yüzlerine tüküreceğiz. İBB kimsenin arpalığı değil, CHP bu kirli insanların babasının çiftliği olmadığını herkes kafasına koysun. Esenler halkının “BABA”  dediği CHP’ye emeğinin inkar edilemeyeceği eski başkana ahde vefasızlık yapanları deşifre ederek rezilliklerini kaleme alacağız.
 
BABA VARTAR’in ev adresi: Yüzyıl mah / kışla cad/ 2153 sok no 53  


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli