CHP' yi Biz İktidar Yaparız

CHP

CHP Esenler kadın kolları hafta sonu ilçe merkezinde kahvaltılı toplantı düzenlediler. Toplantıya 16 mahalleden kadınlar eşleri ile katıldılar, sivil toplum örgütlerinin de destek sunduğu kahvaltılı toplantıda görm

Hüseyin Koç /7-24esenlerhaber



CHP’ yi Biz İktidar Yaparız

 
CHP Esenler kadın kolları hafta sonu ilçe merkezinde kahvaltılı toplantı düzenlediler. Toplantıya 16 mahalleden kadınlar eşleri ile katıldılar, sivil toplum örgütlerinin de destek sunduğu kahvaltılı toplantıda görme engelli bayanlarında olması CHP’li bayanlara moral oldu.


 
CHP’li kadınlar ülkenin mevcut iktidar tarafından iyi yönetilmediğini AKP faşizminin hâkimiyetine son vermek için, İktidar hedefi koyarak çalışmalarına ara vermeden devam etmek zorun da olduklarını söylediler.


 
Eski kadın kolu başkanları AV. Yeter Kılıç, Kudret Bektaş ve yeni kadın kolları birlikteliğinde hazırlanan kahvaltıya katılım yoğundu.

 
Kahvaltıda kısa bir sunum yapan AV. Yeter Kılıç “şimdi durmak zamanı değil çalışmalıyız kadın dayanışmasını ve birlikteliğini sağlarsak iktidar olmamıza bir sebep olamaz. Esenlerde kadınların, özellikle CHP’li kadınların çokluğunu görmekteyim tek eksiğimiz bir araya gelerek elimizi taşın altına sokmayışımızdır.,işte bu gün burada toplanmamızın sebebi bu örgütlülüğü sağlamak içindir.Bu kahvaltılarımız devam edecektir,iktidar olmak istiyorsak bu çalışmaları sokağa yansıtmalıyız,Türk kadınının gücü birleştiğinde bütün engelleri aşar iktidar oluruz, CHP ‘yi ancak biz iktidar yaparız” dedi.
 


İlçe yönetim kurul üyesi Özlem Bozkurt ise” Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç olmaya ihtiyacı var. Başarabiliriz. Bu güç kadınlardan gelecek. Siyasetin kadın gücüne ihtiyacı var. Haydi, kadınlar Barış-Bolluk-Bereket için siyasete”…dedi.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli