Tarih: 19.03.2013 17:43

CHP, halkın sorunlarını birlikte çözmeliyiz

Facebook Twitter Linked-in

HABER Musa Bazın


CHP,
Halkın sorunlarını birlikte çözmeliyiz

CHP Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülseren Onanç, İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda; İstanbul’daki 39 ilçe örgütünün başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve bu birimlerin halkla ilişkilerden sorumlu yöneticilerinin katılımıyla ‘Halkla İlişkileri Geliştirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın yaptığı toplantıyı CHP Genel Başkanı YardımcısıSezgin Tanrıkulu da izledi. Salıcı” İstanbul seçimlerine ev ev çalışarak hazırlanacağız. Bilginin kaynağına ineceğiz, yanlış alışkanlıklardan kurtularak projelerimizle İstanbul seçimlerinde iktidar olacağız” dedi.
  
Toplantıda bir sunum yapan Genel Başkan Yardımcısı Gülseren Onanç, “İnsan odaklı bir İstanbul’ için ilçelerinizde yaşayanların sorunlarını dinleyip anlayacağız. Onların sorunlarına birlikte çözüm üreteceğiz. Böylelikle politikalarımızı halkımız ile birlikte, katılımcılıkla, yerelden genele gelerek oluşturacağız. İstanbul vizyonunu hep birlikte yaratacağız” dedi

Toplantıya konuşmacı olarak davet edilen Halkla İlişkiler Uzmanı Necla Zarakol da CHP örgüt temsilcilerine ‘yurttaş gazeteci olmanın’ yöntemini örnekler vererek anlattı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —