CHP 'den Emniyet Müdürüne Ziyaret

CHP

Her iki tarafında ziyaretten bir hayli memnun olduğu gözlendi.CHP Esenler İlçe Başkanı Özden,üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye hazırız.Yapmış olduğunuz görevin zorluklarını ve sorumluluğunu bir işa


7-24esenlerhaber/ Hüseyin Koç

CHP 'den Emniyet Müdürüne Ziyaret
 
CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin'i makamında ziyaret etti.
Her iki tarafında ziyaretten bir hayli memnun olduğu gözlendi.CHP Esenler İlçe Başkanı Özden,üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye hazırız.Yapmış olduğunuz görevin zorluklarını ve sorumluluğunu bir işadamı ve siyasetçi olarak çok iyi bilmekteyim.Kendilerine görevlerinde başarılar diledi.Emniyet Müdürü Murat Şahin ise yeni göreve başlayan CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden'i tebrik etti.Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin ve Emniyet Amiri Necmettin Yılmaz CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle resim çektirdiler..
 
CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin'i makamında ziyaret etti.
 
Her iki tarafında ziyaretten bir hayli memnun olduğu gözlendi.CHP Esenler İlçe Başkanı Özden,üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye hazırız.Yapmış olduğunuz görevin zorluklarını ve sorumluluğunu bir işadamı ve siyasetçi olarak çokiyi bilmekteyim.

Kendilerine görevlerinde başarılar diledi.Emniyet Müdürü Murat Şahin ise yeni göreve başlayan CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden'i tebrik etti.Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin ve Emniyet Amiri Necmettin Yılmaz CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle resim çektirdiler..