CHP Ütebay'ların Oyuncağı mı, Çiftliği mi?

CHP Ütebay

Maşallah CHP Esenler ilçesi açıldıkça açıldı, önce mahalle delege seçimleri, listeler sülale boyu akraba. Sonra aile dayanışması ile yapılan ilçe kongresi, herkes birbirinin akrabası. Listelere

CHP Ütebay’ların Oyuncağı mı, Çiftliği mi?
Maşallah CHP Esenler ilçesi açıldıkça açıldı, önce mahalle delege seçimleri, listeler sülale boyu akraba. Sonra aile dayanışması ile yapılan ilçe kongresi, herkes birbirinin akrabası. Listelere bakarsanız çarpıklığı, çapsızlığı görmemek mümkün değil.  Akrabasını bir yerlere taşımak için kıyasıya yarışanlar, kumpas kuranlar, ayak oyunları ile dar alanda paslaşanlar ilk göze çarpanlar.
 
CHP olmuş babalarının çiftliği
Çeşitlikleri sormayın gitsin. Kahvecisi, limoncusu, poşetçisi, çantacısı, simitçisi, konfeksiyoncusu, leğen fötrlü, sosyete özentili ABD menşeli tipler, güneş gözlükleri ile poz vereni, halkı adam yerine koymayan, tepeden bakan kara cahil okuma özürlüler olmuşlar yönetici. Kim kimi yönetiyor, neden yönetiyor kimsenin haberi yok!  “Bizden akılsızlar bizi yönetemez” Beyler CHP kimsenin arpalığı değildir. Belediye meclis üyeliği beyefendiyi kesmemiş kardeşi ve köylülerini ilçe yöneticisi yaparak kadroyu genişletmiş. Böyle olunca üç beş kişi ile eylem yapanı, 30 kişiyi geçmeyen örgüt toplantılarından utanmayanlar…siz kimi kandırıyorsunuz.
 
Ailece yönetici yaratılmışlar. Ne diyelim el alemin çocuğu cin gibi…
Esenler’ deki CHP’yi ve CHP ilçe yönetimini tanıyan bin pişman, selam veren borçlu. Bütün ilkeler ayaklar altına alınmış, kimin ne yaptığı belli değil. Vekil seçileceğim diye hanımefendi, bazen panelist, bazen hukukçu, bazen il disiplin kurulunun baskıcı ablası, her taşın altından o çıkıyor. Eşi ilçe başkanı, beyefendi ise organizatör, her şeyi en iyi o biliyor, partinin ilçe merkezi karargahı, ailece siyasete soyunmuşlar. Yıllarca partinin emek mücadelesini verenler, siyaset yapmak isteyenler uğraşıyor boş alan bulmaya, bu ilçe başkanı ve yönetimi yatay büyüyor, boş alan kimseye bırakmıyor. Kimsenin sahne almasını bırakın, mikrofona yanaşmasına izin verilmiyor. Ailece yönetici yaratılmışlar. Ne diyelim el alemin çocuğu cin gibi…bunların ilkeye, ideolojiye saygısı yok’ bunun için emek hırsızlığı kitaplarında suç olarak görülmüyor.
Bay ve Bayan Ütebay’lar Ne farkınız kaldı AKP den. Üzüm üzüme baka baka kararıyor. Siyaset nelere kadir... Verin beni disipline, verin ki kanıma dokunan o il kongresinde yaptığınız el hareketini, küfürlerinizi anlatayım…
 
“Mazlumun Öç alma günü Zalimin zulmettiği
Günden, Daha korkunçtur”

 

  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu