CHP Ütebay'laYetkisiz - Yetkili' İYİ Parti Yetkili

CHP Ütebay

İttifakın Esenler Belediye Meclis üyesi listesi kavga ile karışık, itirazlara alışık, yetkili- yetkisiz Ütebay’a rağmen belli oldu.

CHP Ütebay’la“Yetkisiz - Yetkili” İYİ Parti Yetkili
 
İttifakın Esenler Belediye Meclis üyesi listesi kavga ile karışık, itirazlara alışık, yetkili- yetkisiz Ütebay’a rağmen belli oldu.
 
İYİ Parti Esenler ilçe başkanı Recep Özkan, belediye meclis üyelerinin listesi saat 17:00’de Esenler İlçe Seçim Kurulu'na teslim etti.
 
Edindiğimiz bilgiye göre Özkan’ın teslim ettiği listelere CHP İlçe Başkanı Bülent Ütebay itiraz etti. İYİ Parti ilçe başkanlığında uzun süre yaşanan tartışmanın artından hızını alamayan Ütebay, genel merkezin kararını takmayarak, elinde yetki belgesi olmadığı halde Esenler İlçe Seçim Kurulu'na liste verdi. Ancak ilçe seçim kurulu kendilerine “siz belediye başkan aday çıkarmadınız, siz parti olarak ilçemizde resmi olarak seçime katılmadınız ve elinizde yetki belgesi yok. İşinize bakın” diye azarlandı.
 
CHP’liler merakla bekliyor ilçe başkanı kime başkanlık yapacağını
Yetkisiz, yetkili ve etkisiz, devrik başkan ve yönetimi büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Ütebay ne yaptığını bilmediği gibi bundan sonra ne yapacağını, hangi yanlışlarla basına ve kamuoyuna malzeme olacağını bekleyip göreceğiz. CHP’liler merakla bekliyor ilçe başkanı kime başkanlık yapacağını, bekliyorlar teslimiyetçi, kul olmuş yönetimin kimlerin yöneticisi olduğunu. CHP’liler bekliyor bu beceriksiz kadroların yeni yeni rezilliklerini…
 
Bizde yerel basın olarak merakla bekliyoruz, elinden tüm yetkileri alınmış, yok sayılmış, hiç edilmiş…YETKİSİZ, YETKİLİ” olan ve kendini kraldan çok kralcı görenlerin siyasi terbiyelerinin olup olmadığını ve gereğini yapacak kadar kişilikli olup olmadıklarını


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli