CHP TAŞKIN'I UNUTMADI

CHP TAŞKIN

CHP’nin Esenler’deki ilk meclis üyelerinden İsmet Taşkın ölümünün 19. Yılında mezarı başında anıldı…

 

 

 

 

 

 

 

CHP TAŞKIN’I UNUTMADI…

CHP’nin Esenler’deki ilk meclis üyelerinden İsmet Taşkın ölümünün 19. Yılında mezarı başında anıldı…

Anma töreni Taşkın’ın Atışalanı Mezarlığındaki kabri başında yapıldı. Anma törenine Taşkın’ın eşi ve kızı, CHP Esenler İlçe Başkanı Şuayip Vardar, Esenler Eski Belediye Başkanı Çetin Aksoy, CHP Eski İlçe Başkanı Selçuk Türkoğlu, CHP Esenler gönüllüleri ve ilçe örgütü katıldılar.

CHP İlçe Başkanı Şuayip Vardar, Eski Belediye Başkanı Çetin Aksoy ve ismet Taşkın’ın kızı Sevim Yıldırım birer konuşma yaparak Taşkın’ın kişiliği ve duruşu hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

Sevim Yıldırım konuşmasında; “Babam çok iyi bir aile reisiydi. Ayni zamanda sosyal adamdı. Onu hatırlayarak buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Ailece şükranlarımızı sunuyoruz. Babam bize para, mal mülk bırakmadı. Ama koskocaman onur ve itibar bıraktı. İnsanları ve tüm canlıları sevme duygusu bıraktı. Bundan daha değerli bir miras olurmu. Hüzünlüyüm, burada olması gereken kişileri göremedik. Ahde vefa bu olsa gerek. Sitem yapmaya da gerek duymuyorum.  Babama Saygı ve sevgisi devam edenlerle burada bir arada olmak bize her türlü acıyı ve sitemi unutturdu. Babamın üzerinde emeği olan herkesin ileride yılda bir defa da olsa bu kabir başında olacağına inanıyorum.”   



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli