CHP Sol Kanat Mehmet Aslan'ını İnçe Memed'i' kaybetti

CHP Sol Kanat Mehmet Aslan

78’lilerein simge isimlerinden ve Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, şubat ayında geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Sosyal medya hesabından Aslan'ın yaşamını yitirdiğini duyuran eski CHP İstanbul 1. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas şu paylaşımda bulundu:
"Bir süre önce beyin kanaması geçiren, geçmiş dönemde İstanbul il yönetiminde birlikte görev yaptığımız değerli abim Mehmet Aslan'ı ne yazık ki kaybettik. Çok üzgünüm... Mücadeleci kişiliğinle hep hatırlanacaksın... Başımız sağolsun..."

Mehmet Aslan’ın ölüm haberi CHP İstanbul Sol Kanat üyelerini derinden üzdü. Sol kanat üyesi ve Mehmet Aslan’ın yol arkadaşı İbrahim Barut sosyal medyadan İnce Memedi unutmayacağız” diye paylaşımda bulundu….

CHP SOL KANAT
CHP Kâğıthane’nin büyük kaybı.
Önceki dönem CHP il başkan yardımcısı, bir dönem Kağıthane belediye başkan adayı yoldaşımız Mehmet Aslanı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz .
1978 kuşağının gençlik hareketinin önemli isimlerinden, devrimci mücadelede bedel ödeyen İnce Memedi unutmayacağız uğurlar olsun yıldızlar yoldaşın olsun
Kâğıthane ve tüm CHP’lilerin başı sağolsun.
Ibrahim Barut 





Memet Gülden

1 Mayıs, 21:42


...O bir mücadele adamı.Yaşamı emekçi halkın iktidar olma mücadelesi içinde geçti.Her süreçte yoksul halk ile beraber oldu...
...geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir hastahanede tedavi görmekte idi...
...yaşam mücadelesine yenik düştü...
...Mehmet ASLAN mücadelesi önünde saygıyla eğiliyorum...
...mekanı cennet,ışıklar yoldaşı olsun...mg...











7-24 Esenler haber ailesi olarak devrimci yurtsever Mehmet Aslana rahmet, kederli ailesine ve yoldaşlarına baş sağlığı dileriz….

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı