CHP Seçmeni Esenler'de Partinin' EFENDİLERİNE' Oy Vermiyor

CHP Seçmeni Esenler

“CHP Esenler ilçe Başkanı ve yönetimi 31 Mart Yerel Seçimleri için aday çıkarmadıkları halde kazanacağız diyorlar ama CHP seçmeni kırgın ve boynu bükük, “kime oy verelim. Hazırlanan v

CHP Seçmeni Esenler’de Partinin” EFENDİLERİNE” Oy Vermiyor
“CHP Esenler ilçe Başkanı ve yönetimi 31 Mart Yerel Seçimleri için aday çıkarmadıkları halde kazanacağız diyorlar ama CHP seçmeni kırgın ve boynu bükük, “kime oy verelim. Hazırlanan ve gizli pazarlıklarla onaylanan EFENDİLERE oy vermeyeceğiz- Ahbap çavuş ilişkileri ile yapılan listelere asla oy vermeyeceğiz” diyorlar.

İşçiden emekliye, boşta gezenden çalışana,  yani toplumun her kesiminden YAZIKLAR OLSUN sesi yükseliyor. CHP olmuş aile partisi, olmuş hemşeri partisi, CHP olmuş bir vilayetin arka bahçesi diyorlar. CHP din ve mezhep simsarlarının arpalığı olmuş diyenlerin sayısı ise oldukça fazla…
CHP Meclis Üyelerine Trakya’lılardan, Sarı Toprağın Çocuklarından Oy Yok…!

Mali Müşavir S. Deniz: “ yazıklar olsun, yazıklar olsun ilçe başkanına ve liste hazırlayan feodallere ve CHP ilkelerine saygısızlık yapanlara. Cumhuriyeti kuranlar bölgecilik yapmadı, ayrıştırmadılar. Bir ulusun kuruluşunu ve kurtuluşunu gerçekleştirdiler.  Büyük badireler atlattılar ama tüm halkımızı bir bütün olarak kucakladılar. CHP’ye ve seçenlere ihanet yapan kadrolar CHP’nin tarihini hiç okumamışlar. Okumuş olsalardı bu kadar ötekileştirme yapmazlardı. Soruyorum bizim yöre, “Balkanlar, Trakya” bu partinin neresinde, neden listede Sarı Toprağın Çocukları yok, Karadenizli yok.  Bizi yok sayanları bizde yok sayarız. İlçe meclis üye listesi bir vilayeti temsil ediyor, partiyi bir vilayete sıkıştırdılar ve meclis üyesi yapılmak istenenlerin yeterliliği olmadığı ortada.   İBB Başkanı İmamoğlu’na oy vereceğiz ama ilçe meclis üyelerine bizden oy yok”

“BİZE EFENDİLERE OY VERİN DİYORLAR- SİZE OY YOK”
Şenel Tomak, “Kastamonulular, Sinoplular, Malatyalılar, Rumeliler ve diğerleri enayi, ilçe başkanı ve yönetimi uyanık siyasi tüccar. İsyanımız var, isyanımız bizi temsil etme yeteneği olmayanların adaylaştırılmasına. Kurmuşlar ilçe merkezine siyasi tezgahı pazarlıklarla pazarlıyorlar, bölüşüyorlar geleceğimizi. Kurmuşlar Sivas imparatorluğunu, Sivas’ın aydınlarına bile hakaret yapıyorlar, saygısızlık yapıyorlar. Yıllardır emek verdiğimiz partimize ihanet yapılıyor. Emek verenler, halka hizmet yapacak olanlar listede yok ama halka EFENDİLİK yapanlara yer var. Meclis üyesi sıralamasında ilk sıradakiler Sivaslı ve Alevi. Bunu biz seçmene nasıl anlatacağız veya nasıl anlatacaklar. Partimiz oyunu nasıl çoğaltacak. Seçmenden hangi yüzle oy isteyecekler?”
 



İMAMOĞLU’NA O VERECEĞİZ, BAŞKASINA BİZDEN OY YOK
Aydın Kartal,”Partimizin aylar süren çalışmalar sonunda belirlediği adaylarından oluşan listeler de tam bir hemşeri dayanışmasını gördük ve üzüldük. Halkın değil kendi yandaşlarının listesini önümüze koyuyorlar, seçin bunları diyorlar. Nerede mimar, nerede Mühendis, avukat yani teknik olanlar. Nerde bir beceriksiz varsa, nerede bir ayrıştıran varsa ve emek hırsızı varsa onu seçin diyenlere bizim cevabımız seçmeyeceğiz- oy vermeyeceğiz olacak. Yıllardır CHP’ye ve adaylarına oy verdim ama bu sefer ilçede İYİ Parti ve CHP oluşumuna oy vermeyeceğiz. Oyumuz yalnız İmamoğlu’na, başkasına oy yok. Ahbap çavuş ilişkileri ile yapılan listelere asla oy vermeyeceğiz. Bakınız Esenlerin sorunlarına çözüm arayacak veya çözüm önerileri sunacak olanlar dışarıda. Partiyi yapmışlar dinçi parti, hemşeri partisi. Partinin egemenler seçmenin istediğini değil hemşerisini veya yandaşını ya belediye başkan adayı ya meclis üyesi adayı yapmanın peşinde. birileride eşini bir yerlere sıkıştırma peşinde. Rovanşıst anlayışla, mezhepsel ve dinsel motiflerle, hemşeri korumasıyla, milliyetçi ve faşist ilişkilerle yapılan meclis üyesi sıralamasına da meclis üye listesine de biz oy vermeyeceğiz…”
 
MUHALEFET SEKÜLER KİTLENİN GAZINI ALMAKLA MEŞGUL
CHP’nin içindeki sol seçmenler ise, “Oyunuzu kime vereceğiniz çok da önemli değil. Sonuçta bütün partilerin birbirlerinden herhangi bir farkı yok. Danışıklı dövüş yaptıkları ayan beyan ortada. Muhalefet seküler kitlenin gazını almak için yalandan bir iki şey söylemeye devam etsin. Biz düzgün bir muhalefet çıkana kadar ve bu sağcılaşma hevesinde olanlara oy vermeyeceğiz. HDP Esenler’de sol adına, demokrasi adına adaylarını belirledi ve sol değerlere saygısı olan tek parti HDP’dir. Diğerleri AKP taşeronu olmuşlar, solu bitirmek için mücadele veriyorlar. CHP’yi ırkçı, faşist parti yapmanın mücadelesini verenlere halkımız gerekli hesapı sormalı ve hesap kesmeli. Sol CHP’nin ve CHP kadrolarının günahlarına ortak olmaz, sol faşizm yolunu yol belirleyenlere oy vermez. Bizler Bu faşist kafalılara oy verirsek kendimizi inkar etmiş oluruz ve geçmişimize, sola ihanet etmiş oluruz
 
SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR
 CHP Seçmeniyim büyük şehirde İmamoğlu nu, ilçede dünya görüşüme yakın olan adayı destekleyeceğim, yarın vicdanımla hesaplaşmamak için.
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli