CHP Kul Hakkı Yemez ve Yedirmez

CHP Kul Hakkı Yemez ve Yedirmez

CHP Esenler Belediye başkan adayı Mimar M. Aksal Örüklü Esenler’de halkın özellikle sivil toplum örgütlerinin adeta sevgilisi oldu. Gittiği her yerde çılgın değil ayakları yere basan projelerini anlatarak

CHP Kul Hakkı Yemez ve Yedirmez
 
CHP Esenler Belediye başkan adayı Mimar M. Aksal Örüklü Esenler’de halkın özellikle sivil toplum örgütlerinin adeta sevgilisi oldu. Gittiği her yerde çılgın değil ayakları yere basan projelerini anlatarak Belediye başkanı seçildiğinde Esenlerin aydınlık geleceğini, güler yüzlü insanları yaşadığı bir Esenlerin Mimarı olacağını söyledi.
 
CHP Esenler Belediye başkan adayı Mimar M. Aksal Örüklü dernek merkezi Turgut Reis’te bulunan Kars Arpaçay Bardaklı Köyü Derneği üyeleri ile bir araya gelerek Esenlerde yapılan yanlışlıkları anlattığı gibi, yapacağı projelerin ayaklarının yere nasıl bastığını da anlattı.
 
Toplantıda meclis üyelerini tanıtan Örüklü bir önceki dönemde belediye başkan adayı olan bu dönemde ise belediye meclis adayı olan inşaat mühendisi Yüksel Kılıç’a söz verdi.
Kılıç ‘Değerli hemşerilerim bize CHP her dönem sahip çıkmıştır bu dönemde sahip çıktığı bir gerçektir bende Çıldırlıyım içinizden biriyim şimdi sizde bana sahip çıkmalısınız. Hepinizden oy istiyorum, yetmez her birinizin komşularınızı ikna ederek bize oy vermesini sağlamasını istiyorum. CHP iktidarında Esenler’de kul hakkı yemeden ve yedirmeden nasıl belediye yönetileceğini göreceksiniz’ dedi.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli