CHP İstanbul Sol/Kanat Güneşini Hak'ka Uğurladı

CHP İstanbul Sol/Kanat Güneşini Hak

CHP Bakırköy eski ilçe başkanı, sosyalist, eğitimci, Seydali Güneş yoldaşları ve sevenlerini üzdü. Güneş son yolculuğuna sevenlerinin toplandığı Büyükçekmece Cemevi'nden gözü yaşlı

Bugün CHP’nin devrimci, yurtsever, eğitimci neferi, ayak oyunları ile milletvekilliği Baykal tarafından gasp edilen Seydali Güneş’in CHP’nin sol kanadı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Büyükçekmece Cemevi’nde kalbi soldan atan, solun hamuruyla yoğrulanlar Güneş’i kayıp etmenin hüznünü yaşadılar.  Cemevi’nin avlusuna kalbi soldan atmayıpta sağa evrilenlerden de bazıları hazır bulundu, onlar ‘’timsah gözyaşlarını’’ Cemevi’nin avlusuna akıttılar.
 
Yıllarca CHP’nin sol kanat temsilcisi olarak parti içinde mücadele veren Esenler ilçesinde de aktif siyasette bulunan Güneş hocayı Esenler’in sol dünyasından, birlikte halkın çıkarları yönünde, siyasi mücadele veren CHP Esenler eski ilçe başkanları Cemal Kaya, Cafer Turna,
Selçuk Türkoğlu ve İsmail Ergenç, Murat Sökün, , Haydar Civan, Halil Demir, Düzgün Mengi, gazeteci Hüseyin Koç katılım sağlayarak Hak'ka yürüyen hocayı hüzünle yad ettiler.
 
Seydali Güneş’in son yolculuğuna yetişemeyen, Uzaklarda bulunan yoldaşlarından sosyal medya yolu ile veya telefonla hüzünlü mesajlarla ailenin acıları paylaşıldı. Solun bir diğer  temsilcileri CHP eski meclis üyeleri aynı zamanda sol sosyalistleri Mustafa Usta ve Yüksel Kılıç’ta taziye mesajı yayınlayarak üzüntüsünü belirtti.

 
 
Seydali Güneş hocamıza Allahtan rahmet diliyorum.mekanı cennet olsun… Devri daim olsun.
 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli