CHP İstanbul 26 İlçe Başkan Adayını Açıklıyor

CHP İstanbul 26 İlçe Başkan Adayını Açıklıyor

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 26 ilçenin belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtacak. Adaylar 18 Ocak günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda halkın önüne çıkacak.

CHP İstanbul 26 İlçe Başkan Adayını Açıklıyor
 
CHP İstanbul İl Başkanlığı, 26 ilçenin belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtacak. Adaylar 18 Ocak günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda halkın önüne çıkacak.
 
CHP İstanbul İl Başkanlığı, belediyelerin CHP'de olmadığı 26 ilçenin adaylarını görücüye çıkaracak. İl Başkanlığı'nın yaptığı programa göre, 16 Ocak günü yapılacak olan PM’ de ismi açıklanacak olan 26 aday, 18 Ocak günü yapılacak olan toplantıda İstanbul halkına tanıtılacak.
 
Bu program çerçevesinde tüm ilçeler hazırlıklarını tamamlayarak partilileri 18 Ocak Cumartesi günü saat 15’de Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki aday tanıtım programına taşıma hazırlıklarına başladılar.
 
Esenler ilçe başkanlığı da, 18 Ocak Cumartesi günü saat 15’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak aday tanıtımı için saat 14’de ilçe merkezi önünden araçlar kaldıracağını bildirdiler.

 
CHP'nin yönettiği 13 belediyenin başkan adayları ise, 8 - ya da 9 Şubat'ta belli olacak. Ataşehir, Adalar, Bakırköy, Şişli, Kadıköy, Beşiktaş, Maltepe, Kartal, Sarıyer, Çatalca, Silivri’ye Avcıların belediye başkan adayları da şubat ayının ilk haftasında açıklanacak.
 
Öte yandan, CHP İstanbul İl Başkanlığı yöneticilerinin bir bölümünün bu hafta Ankara'ya kamp kuracağı ve destekledikleri aday adaylarının PM' den geçebilmesi için kulis faaliyeti yapacağı belirtildi. 
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı