Tarih: 22.12.2017 11:54

CHP İlçe başkanı solcu ve ilkeli olmalı

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe başkanı solcu ve ilkeli olmalı
CHP Esenler’de işlerin zor olduğu görülüyor, CHP Esenler’de gömlek İlçe Başkanına ve yönetimine büyük geldi. Çünkü bu ilçe başkanı ve destekçileri yaşamlarının her zaman  solun evrensel ilgilerinden uzak durdular ve CHP’ye telafisi mümkün olmayan zararlar verdiler.  “keşke kongre olmasa, kurulu bu düzenimiz devam etseydi” diyorlar.

  
Ütebay 68’lileri,78’lileri sevmez, saygı duymaz.
Esenler’de CHP üyesinin ve delegenin nabzını tuttuk. İlçe başkanı ve yönetiminin seveni yok, kızanı çok, küsenin ise sayısı belli değil.
Ütebay ve yönetiminin karnesi iyi değil. Yaptıkları yanlış işlerini ilkesizliklerini… Biliyoruz, ideolojilerinin olmayışındandır. Yoksa bunlar fena çocuklar değiller. Selfie çekmek hastalık olmuş bağışıklık yapmış, şov yapmak genetikleşmiş.
İlkesi olmayanların hedefi olmaz, devamlı yanlış işler yapar. Bu yanlışlardan birkaç örnek vermek yeter bile.
Dini bayramların gelişini “YA ŞEHR-İ”  pankartı ile karşılayan CHP Esenler İlçe Başkanı ve yönetimi, Bayramın gelişini ise Sağcı partiler tebrik ederiz’le karşılarken ATATÜRK’ÜN partisinin ilçe başkanı ve yöneticileri  “MÜBAREK OLSUN” pankartları ile karşıladılar. Sağcı partiler bile “Arap” kültüründen kurtulmuşken bunlar halen daha Bedevilikten kurtulamamış. Geçmişte yine Kutlu doğum haftasını kutlayan Ütebay, “Adı güzel kendi güzel Muhammet S.A.V, Kutlu doğum haftanız Mübarek olsun” pankartı astırmıştı. Ütebay 68’lileri,78’lileri sevmez, saygı duymaz. Onları anmak için yapılan pankartları astırmaz, asanları ise şikayet eden birisidir. “bizi şikayet etmişti”

Güneşten nasiplenmeyen meyve olur mu Yunusum?
Olmaz ölür.
Aşktan nasiplenmeyen varlık da olmaz.
Ölür.
Tapduk Emre
Solun evrensel ilkelerini bilmeyen ilçe başkanından solcu olmaz. Böyle birinden emek ve emekçi düşmanı olur
CHP Esenler İlçe başkanı ve yöneticileri kelle avcısı. Düşünceleri “MAN” kafa.
“Benim gibi düşünüyorsan, süper gazetecisin! En iyi partilisin
Benim gibi düşünmüyorsan vay senin haline!
İster sağdan olsun, ister soldan…
İster ortacı olsun, ister yancı… Özgür yazarsan, seni attırırım partiden” diyen bu anlayışa cevabımız var elbette.
Bak ey ahali, ey yurttaş, Ortalık götürme ruhlu adamlarla dolu…
Ağızlarından bal damlayan sözde yönetici olmuş üç beş zavallı, halkın yararından çok kişisel çıkarlarını düşünürse bizde yazarız, yazarız elbette.
 
Siyasetçiler de,  STK’lar da, bürokrasi de kendi eliyle yarattığı veya katkı sunduğu, sesini çıkarmadığı kirli düzenden nasiplenmeye çalışan bizden de sizden de o kadar çok var ki.
Beynini, vicdani inisiyatiften öte, başkası gibi düşünmeye zorlayan beyinler, ister okumuş olsun, ister cahil, aynı şeyin kopyası gibi duruyor.
Esenler’de bunu çok yaşıyoruz. Bunları her gün görüyoruz.
Bunlara oy verin ve tekrar seçin ki gericilik hortlasın…



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —