CHP İlçe Başkanı Bıkkınlık -Yöneticiler Poz Verdi

CHP İlçe Başkanı Bıkkınlık -Yöneticiler Poz Verdi

23 Haziran seçim çalışmaları için CHP Milletvekilleri Esenlere akın etti, Cumhuriyet meydanına odaklanan vekiller yöneticilerle aile resmi çektirerek görevlerini ifa ediyorlar.

İBB’nin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’nu 23 Haziranda yeniden İBB Başkanı yapmak için Esenlere seferber olan CHP Milletvekilleri Cumhuriyet meydanında kurulan hemşeri derneklerinin dışında başka bir yerde çalışmamaları partilileri fena kızdırdı.
 
YÖNETİCİLER HER AKŞAM AİLE FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEKTEN YORULMADI 
CHP’nin Esenler’deki projesiz, plansız ilçe Başkanı ve yönetimi seçimlere hiçbir dönem hazır olmadıkları gibi bu seçim döneminde de hazır olmadıklarından olacak ki İlçeye seçim çalışmalarına katkı sunmak için gelen vekilleri halkla buluşturmak yerine aile fotoğrafı çektirmeyi tercih ediyorlar. Ütebay ve yönetimi, Esenler meydanında kurulan derneklerin ramazan çadırlarına konuk oluyorlar, ikramları bir güzel yiyerek günü kurtarıyorlar. Her akşam değişmeyen derneklerin kadrolu müşterilerini vekillerle defalarca ziyaret ederek bıkkınlık vermeye kararlılıkla devam ediyorlar. İlçe başkanı ve yönetimi vekilleri sarmalıyorlar, etten duvar örüyorlar, halkın vekillere ulaşması ne mümkün. Ya o stantlarda ki hoş olmayan manzara, önlerine konulan yiyecekleri sonuna kadar yiyen yöneticiler, vekillerin masasını işgal eden sosyal yanı olmayanlara ne demeli?  
 
Partililer böyle diyor…
Eyüp Işıldak: Sayın ilçe başkanı ve yönetimi Esenleri bilmiyor, Esenler bir meydandan ibaret değil. 16 Mahalle var, bugüne kadar bir mahalleye girilmedi, esnaflar ziyaret edilmedi. Cadde insan kaynıyor, sokaklar CHP’lileri bekliyor ama bunlar her akşam aynı yerde aynı insanları ziyaret ediyorlar. Esenlerin nüfusu 500 bin bunlar meydana toplanan 500 kişiyle zaman geçiriyorlar. Bizim anladığımız kadarıyla seçim komisyonu kurmamışlar, ezbere çalışıyorlar, bir planları yok, yarına dair bir hazırlıkları yok. Partililer Esenlere kim ne zaman gelecek haberi olmuyor. İlçe başkanı ve yönetimi yukarıya hoş görünmek için sosyal medyadan resim paylaşarak hem kendilerini, hem yukarıdakileri, hemde partilileri kandırıyorlar. Bu şekilde çalışmanın bana göre hiçbir anlamı yok” dedi.  
 
BİZİM MAHALLEYE SEÇİM SONRASI GELİRLER
Şenel Tomak, “bizim mahalleye ne zaman gelecekler bilemiyoruz, galiba seçimden sonra gelecekler. Sanki Meydandan başka yer yok, var elbette ama bu arkadaşların halkla sorunu var. Her akşam meydandaki dernekleri ziyaret yaparak çalışır gibi görünmek İmamoğlu’na ihanettir. Yöneticilerin elinde cep telefonları selfie çekmekle meşguller. AKP’liler ev ev dolaşarak halkı ikna etmeye çalışıyorlar. Bizim ne gençlik nede kadın kollarımız diyebilirler mi bir ev ziyareti yaptık, diyemezler. CHP önce 4 duvar arasından sonra bu meydandan çıkmalı, yani mahalle mahalle planlanarak dolaşılmalı.16 yöneticisi olan ilçemizde partiye uğramayan ama ismi listede olan ve yüzünü görmediğimiz yöneticilerimiz var, bunlar çalışmayacaksa neden o koltukları işgal ediyorlar? Hergün dernek ziyareti hem bizlere hemde derneklere gelen insanlara sıkıntı getirdi. Vallahi yakında bunları oralardan kovarlarsa şaşırmam” dedi.  

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli