CHP İlçe Başkanı Anmada Neden Yoktu!

CHP İlçe Başkanı Anmada Neden Yoktu!

Esenler’de yapılan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü etkinliğine siyasi partilerin ilçe başkanları katılırken CHP İlçe başkanının katılma

CHP Esenler ilçe başkanının bugüne kadar yapılan resmi bayramlara ara sıra katılmamasının nedeni bugün belli oldu. CHP’nin dini bütün ilçe başkanı Bedeli kanla ödenmiş cennet bir vatan bırakan, kanlarıyla bu toprakları toprak yapan şehitlerimizi anma nezaketi, saygısı ve sevgisi olmadığı belli oldu. İlçe başkanı Esenler ’de yapılan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma töreninde yoktu.  Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık temellerinin atıldığı böyle bir günde, cumhuriyetimizi kuran CHP’nin ilçe başkanının nerede olduğu ve ne işler karıştırttığı ortaya çıktı.  

Aldığımız duyumlara göre CHP Esenler ilçe başkanı büyük işler kovalıyormuş, müteahhitlerle İBB koridorlarında ihale kovaladığı, bazı yandaşlarını işe yerleştirmek için ikili ilişkiler içinde olduğu söylendi. İlçe başkanının bu tutum ve davranışları parti tabanında çok ciddi rahatsızlık yarattığı gibi, partililerin tepki duymasına neden olduğu bilgisine ulaştık. Bakalım bu gelişmelerden sonra partinin etkin ve yetkin olanları bu işlere yine sesiz mi kalacak.  
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı