CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun Yengesi Vefat Etti

CHP İl Başkanı  Kaftancıoğlu

Gazeteci, yazar, radyo programcısı "solcu” Rahmetli Ümit Kaftancıoğlu’nun sevgili yengesi, ağabeyi rahmetli Binali Tatar’ın eşi, TAMAM TATAR, Temmuz ayında Tekirdağ’da geçirdiği beyin kanaması nedeniyle

CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da yengesi olan Tamam Tatar’ın vefat haberi baş da ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzdü.

Tatar’ın, damadı CHP Esenler eski ilçe başkanı Selçuk Türkoğlu’na telefonla ulaştık. Türkoğlu, “ Sevgili kayınvalidem, anam Temmuz ayında Tekirdağ’da bulunan yazlığımda talihsiz bir kaza sonucu yere düştü ve beyin kanaması geçirdi. O gün’den beri tedavi gördüğü Namık Kemal üniversite hastanesine, doktorların tüm mücadelesine rağmen bugün maalesef hayata veda etti”






Türkoğlu,” Sevgili aile büyüğüm, kayınvalidem TAMAM TATAR’IN cenazesi yarın ikamet adresi olan Esenler Kemer mahallesinde ki Kemer camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra, helalık alınacak ve cenaze töreninden sonra  ebedi istirahatgahına uğurlanacak” dedi.

 
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli