Tarih: 04.04.2012 16:31

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ESENLERDE

Facebook Twitter Linked-in

7-24esenlerhaber/Hüseyin Koç


CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ESENLERDE 

 
CHP İstanbul il başkanı Oguz Kaan SALICI ve yönetim kurulu üyeleri Esenler ilçe Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

 
 Salıcı yeni seçilen CHP Esenler ilçe yönetim kurul üyeleri ve ilçe delegeleri ile görüşmelerde bulundu parti çalışmaları hakkında yönetim kurulu ve üyelerle bir çok konuda fikir alış verişi yaptı.
  CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden "ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Yönetim kurulumuz genç ve dinamik bir kadrodan oluşmuştur inanıyorum ki gençlerimiz kendilerine verilen görevi yerine getireceklerdir kendilerine güvenim sonsuzdur, Esenler İstanbulda geri kalmış ilçelerde sonuncudur biz bu geri kalmışlıgı ve partimizin oy oranının az oluşunun kadar oldugunu düşünenlere verilecek en güzel cevabımız bunun bir kader olmadıgını anlatmaktır azim ile çalışarak bu anlayışı yıkacagımıza inancım sonsuzdur. Sayın il başkanımız Oguz kaan Salıcının Esenlerimizi ziyaret etmesi örgütümüzün moralini yükseltmiştir. Kendilerinin bu ziyaretleri sıkça yapması istegimizdir örgütüm adına kendilerine teşekür ediyorum" 
 

 Daha sonra söz alan CHP İl başkanı Salıcı "CHP de değişimden yana olmalıyız genel başkanımızın göreve gelmesinden sonra hedeflerimize adım adım gidiyoruz Esenlerde ki durumumuz çok parlak değildir bizim koyacagımız hedef iktidar olma hedefi olmalıdır. Biz sonsuza kadar muhalefette kalmak için kurulmuş bir parti degiliz, artık iktidara gelmeliyiz yalnız iktidara adayım demekle iktidar olunmaz örgütlü ve sert muhalefet ile sokaga inmeliyiz sokagın tozunu yutmalıyız biz AKP ile uzlaşamayız AKP ile uzlaşan AKP lı olsun biz ezilen halkımızın emegi çalınan işçimizin,köylümüzün yanındayız bütün örgütüme buradan sesleniyorum, küçük olsun benim olsun anlayışından vaz geçerek partimizi her platformda layiki ile temsil edenlerle iktidara yürümeliyiz dedi."
durumumuz çok parlak değildir bizim koyacagımız hedef iktidar olma hedefi olmalıdır. Biz sonsuza kadar muhalefette kalmak için kurulmuş bir parti degiliz, artık iktidara gelmeliyiz yalnız iktidara adayım demekle iktidar olunmaz örgütlü ve sert muhalefet ile sokaga inmeliyiz sokagın tozunu yutmalıyız biz AKP ile uzlaşamayız AKP ile uzlaşan AKP lı olsun biz ezilen halkımızın emegi çalınan işçimizin,köylümüzün yanındayız bütün örgütüme buradan sesleniyorum, küçük olsun benim olsun anlayışından vaz geçerek partimizi her platformda layiki ile temsil edenlerle iktidara yürümeliyiz dedi."CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ESENLERDE 
 
 CHP İstanbul il başkanı Oguz Kaan SALICI ve yönetim kurulu üyeleri Esenler ilçe Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
 
 Salıcı yeni seçilen CHP Esenler ilçe yönetim kurul üyeleri ve ilçe delegeleri ile görüşmelerde bulundu parti çalışmaları hakkında yönetim kurulu ve üyelerle bir çok konuda fikir alış verişi yaptı.
  CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özden "ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Yönetim kurulumuz genç ve dinamik bir kadrodan oluşmuştur inanıyorum ki gençlerimiz kendilerine verilen görevi yerine getireceklerdir kendilerine güvenim sonsuzdur, Esenler İstanbulda geri kalmış ilçelerde sonuncudur biz bu geri kalmışlıgı ve partimizin oy oranının az oluşunun kadar oldugunu düşünenlere verilecek en güzel cevabımız bunun bir kader olmadıgını anlatmaktır
azim ile çalışarak bu anlayışı yıkacagımıza inancım sonsuzdur. Sayın il başkanımız Oguz kaan Salıcının Esenlerimizi ziyaret etmesi örgütümüzün moralini yükseltmiştir. Kendilerinin bu ziyaretleri sıkça yapması istegimizdir örgütüm adına kendilerine teşekür ediyorum" 
 
  Daha sonra söz alan CHP İl başkanı Salıcı "CHP de değişimden yana olmalıyız genel başkanımızın göreve gelmesinden sonra hedeflerimize adım adım gidiyoruz Esenlerde ki
durumumuz çok parlak değildir bizim koyacagımız hedef iktidar olma hedefi olmalıdır. Biz sonsuza kadar muhalefette kalmak için kurulmuş bir parti degiliz, artık iktidara gelmeliyiz yalnız iktidara adayım demekle iktidar olunmaz örgütlü ve sert muhalefet ile sokaga inmeliyiz sokagın tozunu yutmalıyız biz AKP ile uzlaşamayız AKP ile uzlaşan AKP lı olsun biz ezilen halkımızın emegi çalınan işçimizin,köylümüzün yanındayız bütün örgütüme buradan sesleniyorum, küçük olsun benim olsun anlayışından vaz geçerek partimizi her platformda layiki ile temsil edenlerle iktidara yürümeliyiz dedi."



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —