CHP İL BAŞKANI ESENLERİ KAFASINDAN SİLMİŞ- AMA

CHP İL BAŞKANI ESENLERİ KAFASINDAN SİLMİŞ- AMA

CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu Halktv’ de katıldığı programda, bugün seçim olsa CHP’nin İstanbul’da kazandığı belediyelerin haricinde beş ilçe belediyesini kazanacaklarını söyledi. Bu i

Kaftancıoğlu, kazanacaklarını söylediği 5 ilçeyi saydı ama Esenleri kazanacakları ilçelere dahil etmedi. Gazeteci İsmail Saymaz, “Esenleri kazanamayacağınıza göre M.Tevfik Göksu bu akşam rahat uyuyacak” sözü üzerine stüdyoda gülüşmeler oldu.
 
CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu, yerelde ve genelde Esenleri yok hükmünde sayarak, kayıplar listesinde görmesi, CHP Esenler İlçe Başkanının bugüne kadar yaptığı açıklamalarının yalan olduğunu ortaya çıkarttı.
 

Bakalım CHP’nin Esenler ilçe başkanı yine” Esenlerin anahtarını il başkanına vereceğim. İstanbul’u Esenler’den ayağa kaldıracağım” yalanlarını söylemeye devam edecek mi?  Bakalım CHP Esenler ilçe başkanı “gençlik kollarında çalıştığı” yalanı gibi hangi yalanları üretecek. Bu ilçe başkanı yine Atatürk’ü kadeh kaldırarak rahmetle anmakla, kutlu doğum haftasını kutlamakla, genç yaşta bedenleri toprağa düşen devrimci gençlerin anması pankartlarının asılmasına karşı çıkmakla CHP’nin Esenler’de azalttığı oyunu ne kadar azaltacak?

 
Bakalım Canan hanımın bu açıklamasından sonra, kirlilikleri ayan beyan ortaya dökülen ilçe başkanının ne kadar veya hangi yüzle arkasında duracak. Bakalım; yerel medya önünde, devşirme yalaka basının soru soramadığı, üç beş kuruşa kalemini ve kişiliğini satan gazeteciyim diye ortalıkta dolaşanlar “Esenler'de değişim tam hız devam ediyor “palavralarını savuran ve atıp tutan ilçe başkanının yalanlarını, videolarla nasıl allayıp pullayacaklar.  


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli