CHP' Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu HAYIR' İçin Esenler'de

CHP

CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, Esenler'de "hayır" lokması dağıttı, Esenler halkının sorunlarını dinleyen CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, çözüm

CHP’ Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu “HAYIR” İçin Esenler’de

CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, Esenler'de "hayır" lokması dağıttı, Esenler halkının sorunlarını dinleyen CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, çözümün adresinin “Hayır” olduğunu söylediler.
 

Esenler'in AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, lokma ve hayır broşürleri dağıtılan CHP standını ziyaret edip CHP milletvekilleri ve partililerle selamlaştı.
 
CHP'li vekiller Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda, Esenler “hayır” platformunun kendilerine verdiği "hayır" yazan tişörtler giyip lokma standının başına geçti. İki vekil ve partililer lokma dağıttı. Daha sonra CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, kalabalığa referandumda neden 'hayır' oyu verilmesi gerektiğini anlattı.
 
Bu sırada meydanda bulunan Esenler'in AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile bir grup AK Partili, lokma dağıtılan standı ziyaret edip CHP milletvekilleri ve partililerle selamlaştı.
 
Göksü ve beraberindekiler meydandakilerle ayaküstü sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı. Tekin, bu davranışından dolayı Göksu'ya teşekkür ettiğini belirtti. Dün yapılan yanlışa bugün nezaketle yaklaşan belediye başkanının, yarında hayır oyu vererek bizleri memnun edeceğine inanıyorum” dedi.


 

 
 


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli